Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak zainstalowałem plik MAP50177.Na maps.mopar.eu widzę:
Map available
Expiry date: 2024-12-26
Geographic area: Europe
Latest version: 19.0.0
Release date: 2023-08-24
Size: 13.2GB
Po pobraniu na dysk mam plik: MAP50177.bin
Miałeś ten sam plik? Bo wcześniejsze posty Shpuncik i Złakoś sugerują mi, że różni użytkownicy mają dostępne do pobrania różne pliki...
Czyli plik MAP50177.bin powinien być OK...Tak zainstalowałem plik MAP50177.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Złakoś: A jaki plik instalowałeś? Może MAP50176.bin?Ja mam u siebie opcję 8TW i teraz jeszcze raz spojrzałem na mapy i obejmują one kraje od wschodu do Niemiec, Włochy jeszcze są. Francji, Hiszpanii i dalej już nie ma, jest tylko szare tło.
Ja mam u siebie opcję 8TW i teraz jeszcze raz spojrzałem na mapy i obejmują one kraje od wschodu do Niemiec, Włochy jeszcze są. Francji, Hiszpanii i dalej już nie ma, jest tylko szare tło.
sprawdz moze jeszcze raz na maps.mopar.eu czy nie wyskoczył Ci plik 50177.bin, daj znać
Ustaw trasę do Hiszpanii Portugalii i wtedy się przekonaj.Na Mopar po vinie mogę sciągnąć plik 50177.bin, który to zainstalowałem i tak jak wcześniej pisałem mapy się kończą nie DE (dalej na zachód jest szaro).
Dokładnie to wyskakuje na Mopar i tę wersję zainstalowałem:
Expiry date: 2026-07-12
Geographic area: Europe
Latest version: 19.0.0
Release date: 2023-08-24
Size: 13.2GB
Ustaw trasę do Hiszpanii Portugalii i wtedy się przekonaj.
Pytanie: Z jakiej wersji mapy updated robiłeś do 19
Tak ja mam.Może ktoś potwierdzić na 100% czy są Włochy? Bo jadę w przyszłym tygodniu i nie chciał bym się zdziwić na miejscu. Pokazuje mi najnowszą wersje MAP50177.bin
Ustaw trasę do Hiszpanii Portugalii i wtedy się przekonaj.
Pytanie: Z jakiej wersji mapy updated robiłeś do 19

zadzwon jak chcesz mape 604650250Hej, szukam kogoś kto zrobiłby mi aktualizacje mapy woj. małopolskie lub śląskie, dajcie jakieś namiary.