Expiry date: 2025-11-30
Hehe... A u mnie:
Expiry date: 2028-05-27
Dziwne to.
Edit: A nie, to pewnie zależy od tego ile ważna subskrypcja.
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Expiry date: 2025-11-30
CG-TT-FCA.MY2020.U-MAP.EURW.NDS-24.0.0.meta.xml
generationDate="2025-07-09T13:47:36"
releaseDate="2025-07-09T13:47:36"
(...)
No chyba, że podmienili plik.
Trudno wyczuć dlaczego tak zrobili. Załadowałeś ją już do nawigacji?
releaseDate="2024-10-04T16:33:48"
version="23.0.0"
Bo to premium, widocznie uznali, że masz za mało platynową kartę do zakupu takiego limitowanego cudu... Porażka wizerunkowa.Będąc na przeglądzie w ASO w zeszłym tygodniu męczyłem dalej o możliwość wykupienia subskrypcji dla pobierania na stronie mopar. Niestety nie ma / nie da się / nie można wykupić ....
Będąc na przeglądzie w ASO w zeszłym tygodniu męczyłem dalej o możliwość wykupienia subskrypcji dla pobierania na stronie mopar. Niestety nie ma / nie da się / nie można wykupić ....
Resource at '/content/mapcare/login_From_Ping_Federated.html' not found: No resource found
To, że jakieś mapy w końcu pojawiły się na stronie maps.mopar.eu odbieram jako dobry znak![]()
Nie słyszałem nigdy o wersji 50452. Do tej pory najwyższy numer to było 444/445 i to była nie działająca 25.0.0. Teraz ją podmienili na serwerach na jak mówisz działającą.Wczoraj ściągnąłem mapy w wersji "MAP50452". Nagrałem na pendrive i po włożeniu do auta pokazało wersję 24 i 2024.09. Dzisiaj pobrałem "MAP50444" (czyli numer "wcześniejszy") i w aucie pokazało wersję 25 i 2024.12. Stary plik z licencją działa. Na dniach w dłuższej drodze spróbuję zainstalować. Czyli w "nieoficjalny" sposób można sobie zainstalować mapy z przed 8 miesięcy... OK - zawsze coś.
Chyba, że ma ktoś link do nowszych map z serwerów tomtom'a...
Pewnie teraz też tak chcą zrobić tylko się pogubili w mechanizmach i sposobie wprowadzenia tego.(...) ale potem wróciło do normy (tyle że już licencje blokowały na VIN)