EOT będzie dopiero jak przestaniesz dać się prowokować i odpowiadać.Teraz to już naprawdę EOT.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
EOT będzie dopiero jak przestaniesz dać się prowokować i odpowiadać.Teraz to już naprawdę EOT.
To typowy "słup reklamowy", którego filmom zdecydowanie bliżej do sponsorowanych reklam niż merytorycznych testów.
Ty to wiesz, ja to wiem, ale jak widać po kilku wcześniejszych postach (oczywiście nie tych politycznych) jest pewne grono osób, które traktuje słowa Pertyna jako prawdę objawioną, "no bo przecież wielki redaktor tak powiedział, on jest jurorem w jakimś konkursie, przecież nie może się mylić".Tak zawsze było jest i będzie
jak świecą nowe Matrixy w Stelvio/Giulii, które są w zasadzie jedyną wprowadzoną nowinką...
Wiem, że "wycinanie" można rozwiązać na różne sposoby.Wiesz że zrobienie "matrixów" to wcale nie potrzeba do tego ledów ani matrycowych świateł ?
Jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi... (pieniądze). Pomimo ceny total pewnie jednak chcieli oszczędzić i tyle. Bo przecież nie o brak technologii tu chodzi, nie wierzę, że te światła to autorstwo Alfy a nie jakaś Hella czy coś w tym stylu. Mogli kupić i wsadzić lepsze, ale zapewne i dużo droższe. Mogliby też dać opcję, xenon, LED-nędza, LED-super. Ale co tu o opcjach skoro jedna felga tylko :-). Dla mnie: jakbym miał wybór i dziś kupował to był chyba wolał przedliftowego Xenona.jaki przyświecał im problem że tego nie wprowadzili,
Bo tu nie ma żadnego gościa w stylu mrAkumulator (pewnie, im też można coś tam zarzucać, ale coś z ich testów jednak można się konkretnego dowiedzieć).żaden "profesjonalny" redaktor nie pokazał jak nowe światła świecą w nocy.
Widzę,że każdemu tutaj umknęło że w tym egzemplarzu był wydech Akrapovic ,który mocno zmienia wrażenia dżwiękowe.
Ująłbym to nieco inaczej. Kiedyś nikt z Alfy mu nie płacił, więc za darmo nie chwalił a wręcz narzekał. Dzisiaj Alfa sypnęła groszem, ruszyła ostro z kampanią reklamową (widać to choćby po reklamach w TV), więc rozpływa się pod niebiosa i chwali ile wlezie.tak jakby wtedy ktoś mu zapłacił za narzekanie, a dzisiaj ktoś mu płaci za chwalenie
Ja do niedawna oglądałem Caroserię, bo koleś w tańcu się nie pier* i jak był powód to jechał po każdym bez wyjątku.Ostatnio dodałem do subskrybowanych kanał AutoMotoVlog. Cenię za to, że prowadzący stara się nie narzucać swojego punktu widzenia.
Kiedyś nikt z Alfy mu nie płacił, więc za darmo nie chwalił a wręcz narzekał. .
Test długodystansowy Stelvio:
https://www.autobild.de/artikel/alfa-romeo-stelvio-dauertest-21235319.html
Test długodystansowy Stelvio:
https://www.autobild.de/artikel/alfa-romeo-stelvio-dauertest-21235319.html