Teraz mam Race to trudno powiedzieć ale raczej w każdym trybie podobnie.A ten lag, to w Dynamic, czy też Neutral, czy może wszystkie tryby mają taki sam lag,
Czy może jednak Dynamic ma mniejszy ?
Skrzynia różnie też przełącza.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Teraz mam Race to trudno powiedzieć ale raczej w każdym trybie podobnie.A ten lag, to w Dynamic, czy też Neutral, czy może wszystkie tryby mają taki sam lag,
Czy może jednak Dynamic ma mniejszy ?
Race szybciej zmienia biegi, ale nie jest to maksimum co można z tej skrzyni wyciągnąć. Przede wszystkim za laga przy ruszaniu odpowiada też limiter Nm na pierwszych biegach i to można poprawić softem tcuDobra, czyli jak rozumiem tryb Race jest wystarczający na przyspieszenie skrzyni, dalsza zabawa to już trochę przerost formy do normalnej, nietorowej, jazdy. Tego pi razy oko tysiaka mozna lepiej wydać.
Czytając informacje na temat tego jak odbywa się chiptuning tego ECU i TCU, to mam wrażenie, że nikt nie bawi się w dostrajanie, tylko wszyscy wrzucają gotowca, bo roboty z podpinaniem programatora jest co niemiara, a do tego samo strojenie ECU łatwe nie jest, bo tam kilka map jest.Race szybciej zmienia biegi, ale nie jest to maksimum co można z tej skrzyni wyciągnąć. Przede wszystkim za laga przy ruszaniu odpowiada też limiter Nm na pierwszych biegach i to można poprawić softem tcu