[Giulia] Chiptuning

Myślałem o Tuneforce, też koszt koło 2tys - tylko nie dają gwarancji ile wzrośnie moc przy 95

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Znasz kogoś kto u nich był z Giulia/Stelvio? Szukam w okolicach Poznania kogoś kto ogarnie u mnie ten temat, wiem jednak, że jak ktoś siedzi w vagu to do fiatowatych idzie rzeźba straszna.

Jak ktoś chce to mam soft od eurocompulsion. Mogę się podziekic [emoji16]

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Znasz kogoś kto u nich był z Giulia/Stelvio? Szukam w okolicach Poznania kogoś kto ogarnie u mnie ten temat, wiem jednak, że jak ktoś siedzi w vagu to do fiatowatych idzie rzeźba straszna.
Potwierdzam. Żeby zrobić giulie trzeba mieć pojęcie co się robi , to nie jest oklepany sterownik Boscha.
Byłem u jednego tunera i coś rozmawialiśmy i mówię że multiair może by ruszyć , to dostałem odpowiedź "a co to jest ten multiair?" [emoji16][emoji28]

opowiedz coś więcej. cofnięcie zapłonu, czy coś innego? możesz zmienić ich częstotliwość, głośność, moment w którym strzela? konieczna jest zmiana kata czy na seryjnym też będzie strzelał?
Na seryjnym będzie strzelał ale najlepiej wymienić kocnowy tłumik , na Ori tłumiku będzie slaaaabo.

Na seryjnym będzie strzelał ale najlepiej wymienić kocnowy tłumik , na Ori tłumiku będzie slaaaabo.

Mam środkowy przelot i końcowy rezonowany, ale nie chce tego co zrobiłeś u siebie bo bym chyba oszalał.
Ostatnio jechałem obok M5, które tak napierdalało i moja lalka powiedziała: "można to jakoś wyłączyć? bo jak nie to już bym z Tobą przestała jeździć"
W sumie kusząca propozycja, ale jednak chciałbym, żeby strzelał tylko w Dynamic. W BMW się robi takie mody na kolanie, dlatego jestem ciekaw jakie możliwości są w alfie.

No ja mam strzały w D i race. W n seria i cisza [emoji6]
Weloo ci ogarnie , bliżej to chyba nikt [emoji6]

bo wypowiadasz się publicznie o kobiecie w sposób przedmiotowy. jeśli tu na forum wejdzie jakaś koleżanka forumowa to może poczuć się nieprzyjemnie. nie kumasz tego?

[MENTION=20089]epsonix[/MENTION], daj spokój, są pewne zachowania, których nie zmienisz. A skoro zainteresowanym pasuje to ich sprawa.

[MENTION=20089]epsonix[/MENTION], daj spokój, są pewne zachowania, których nie zmienisz. A skoro zainteresowanym pasuje to ich sprawa.

ależ niech sobie prywatnie do siebie odnoszą jak chcą, tu jest jednak forum publiczne i szanujemy kobiety, dlatego cisnę. tu ma być przyjemnie wszystkim, również koleżankom jak w końcu jakieś się pojawią. ja to będę tępił, może moderator któryś też tak na to popatrzy?

Amortyzatory
Powrót