Ja zdjąłem z mojej w Giulii całoroczne opony, jakiś sobie nie wyobrażam na takich słabych oponach jeździć. Wskakują Michelin pilot sport 4s
Ja zdjąłem z mojej w Giulii całoroczne opony, jakiś sobie nie wyobrażam na takich słabych oponach jeździć. Wskakują Michelin pilot sport 4s
Ostatnio edytowane przez Techno ; 06-06-2020 o 11:05
Ja od siebie polecę michelin ps4. Jedyna ich wada to, ze są głośne. Tak poza tym opona rewelacyjna w mojej opinii. Nie płynie jak ciepło, nie ugina w zakręcie, na deszczu trzyma super. Do tej pory nr1 dla mnie to był gy eagle assimetric 3 i tez mogę je polecić. Ps4 wydają mi się jednak lepsze. Do tego na 19 komfort bardzo dobry (nie rf). Jak ktoś chce budżetowa oponę to Dębica presto uhp2. W tej cenie raczej konkurencji nie ma. Tylko rozmiarów w 19 nie ma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
PS4 po 20-25 tkm będzie na śmietnik- przerobiłem 2 kpl tych opon w Giulietcie TB120 - 2 wady - opona głośna i bardzo szybko znika - jakby mnie kto pytał - nie polecam.
Czy ktoś może odpowiedzieć odnośnie tej tolerancji? Czy jeśli założę nowa oponę z bieżnikiem 8,5mm a druga ma powiedzmy 6 to czy dla kontroli trakcji będzie to problem ?
Opony letnie i jak je skończę to kupię inne i na pewno już nie RF
Może ktoś zdjął i chce odsprzedać taką trochę zjechaną? [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jaki rozmiar?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No to słabo :/ zobaczymy ile u mnie pojeżdżą. Jak narazie jestem bardzo zadowolony, ale zrobiłem na nich 3,5tys. Na mercu mam teraz Dębice i po 30tys tez średnie już są. Liczyłem, ze zrobią 35-40tys. Jak tyle przejada, to duża szansa ze kupię je znowu. Auto super się na nich prowadzi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja po wizycie u Rałała (vel [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]), miała być wymiana tylko felg, a skończyło się na wymianie filtra kabinowego (poszło sprawnie +- 10 min z przerwami - szacun, ozonowaniu i montażu końcówek karbonowych - także sporo pieczeni upieczonej na jednym ogniu
plus naprawa opony, gwóźdź więc ogólnie bardzo dobry timing
![]()
oto moja strzała (jeszcze tylko przyciemnienie tylnych lamp i mój projekt skończony):
Polecam [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION]a, na pewno jak będę w pobliżu Częstochowy to zaglądne ponownie![]()