Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
NIe lubię runflatów, zarówno letnie jak i zimowe "zwykłe". wożę tylko kompresorek i uszczelniacz, ale w Giulii nigdy nie musiałem korzystać.
A nie są takie "plastikowe" właśnie, czyli za sztywne? Kiedyś miałem takie w Outbacku (na takich przyjechał z US, pewnie nawet oryginalne), to piszczały na byle zakręcie i czuć było, że jak się porządnie nie rozgrzały to jednak ślizgawka. Wiadomo, samochód o innej charakterystyce, ale mocą podobny.Moim zdaniem opony typu run-flat są świetnym wyborem do Giulii, zwłaszcza te letnie. Dzięki swojej sztywniejszej budowie lepiej przekazują intencje kierowcy. Mam też opony całoroczne bez tej technologii i prowadzenie na nich jest znacznie gorsze — auto "pływa" i często wpada w poślizg, co uniemożliwia dynamiczną jazdę.
Ori 19" Pirelli PZero AR RF nie były wcale ani przyczepne zbytnio (szczególnie zimne, jak i mocno rozgrzane na torze - oczywiście tu po upuszczaniu ciśnienia które wzrastało mocno), ani nie było wcale komfortowe wystarczająco na nasze połatane ulice, kostki, studzienki itp. Micheliny PS4S bez RF pod każdym względem lepsze i daily i mokre i zimne i na torze. Kupiłem nowy komplet teraz na nowe felgi z Q właśnie PS4S bo tak byłem z nich zadowolony. Do mojego innego nowego nabytku włoskiego (i znacznie mocniejszego) też kupuję opony bez RF.
parę postów wcześniej pisałem, że na nowy sezon przsiadam się na 19", akurat ori nówki utrafione z wyprzedaży. Dotychczas jeździłem na 18 aftermarketowych (tu akurat wszystkie 8"/225 szerokość, tylko tył na dystansie żeby wyglądało auto jako tako), nawet wklejałem fotki te parę postów wyżej bo chcę je sprzedać - niepotrzebne mi. 18" na zimę też były OK, miałem je odmalować, ale trafiły się akurat w przyzwoitej cenie ori 19 i dałem się podkusić na zimę.
Dołączyłem do grona zadowolonych klientów Kolegi Kolpak, co widać na załączonych zdjęciach
Dziękuję i pozdrawiam!