Ok, a co sądzicie o Pirelli SottoZero 3. Mają niby rekomendację [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo. Jeździ ktoś z Was na takich oponach?
Ok, a co sądzicie o Pirelli SottoZero 3. Mają niby rekomendację [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo. Jeździ ktoś z Was na takich oponach?
No właśnie są
http://allegro.pl/4x-pirelli-sottoze...978029885.html
Ja bym sobie dał spokój z Pirelli na zimę, Nokian albo Michelin Pilot Alpin PA4. Jeździłem przez kilka lat na SottoZero2 i te opony nie nadają się na nasze warunki, one dopiero poniżej minus kilku łapią parametry. Szczerze, to idealne opony na nasze warunki to Dębicea Dębica to nie wstyd, bo to GoodYear teraz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cena dobra, nawet bardzo dobra.
Mam pytanie, czy ktoś może orientuje się, czy poniższa felga będzie pasowała to Giulii 2.0T?
xfelgi.pl/momo-revenge-ant-8x17-5x110-et38
fizycznie nie wiem czy pasuje, a odnośnie wyglądu to mam wątpliwości czy to dobry wybór - Giulia ma dużo obłości, a ta felga jest taka jakaś zbyt "techniczna" coś jak jakiś projekt od liniki zrobiony - wg mnie to nie gryzie się ze stylem alfy i jak dla mnie to bardziej do jakiegoś Golfa czy Audi pasuje. sama felga mi się podoba ale raczej nie do Giuli.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.