Ale w poście głównym napisałem, że mam 18 i chce się przesiąść na 19 stąd nieporozumienie
Czy ktoś może wie dlaczego ori felgi do Giulia 18" 9 (te ala trurbiny) występują w dwóch różnych offsetach ET - jeden 34 drugi 44,5?
już kilkazdjęć Giulli na FB alfaowner north america widziałem na 20" koniczynach ze Stelvio Q. muszę przyznać że robią robotę:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
- - - Updated - - -
bardzo dawno temu na to zwróciłem uwagę jeśli chodzi o jakieś używki czy może nawet nówki na allegro. tylko widziałem to w turbinach 18. mogę podejżewać że to są jakieś prototypowe serie odkupione czy to po testach czy pozostałości z magazynów jakiś OBRów włoskich czy po rozmontowaniu odkupionych potestowych aut itp - na allegro było/jest trochę tego typu części - ktoś tu na forum jakiś czas temu kupił przełącznik DNA z naklejką prototype.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
może musisz być zalogowany na FB albo i to jest tylko powiązane z moim kontem FB. ściągnąłem fotę, ale coś nie chce jej forum załadować![]()
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
jak znajde do siebie koła z Q ( pazurki cienkie) to bede mial koniczyny 4x8,5" do oddania![]()