Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rial Lucca?
w sumie tylko te mają TUV
to cos mega tanio
235/55 r19 goodyear cirka 700zł/szt , rial lucca srebrna cirka 850 i jeszcze czujniki...
gdzie tak tanio mozna kupić?
Zajebiscie wyglada czerwony z tymi ciemnymi dodatkami) Widać wersja doinwestowana wizualnie
![]()
Przecież to ori TI z pakietem carbon [emoji6] jak coś na allegro masz progi białe za 4 tys kpl [emoji6]Gdzie zamawiałeś te karbonowe dodatki ? Ile Cie to wyszło ? Chce właśnie zrobić swoją Giulia jako B&W![]()
Krzysiuz ile wyszły Cię te koła na gotowo? Jeśli możesz powiedzieć oczywiście.
ps. orientujecie się czy potrzebne jest początkowe "wgranie" czujników, czy zrobili mnie w balona?
Z czujnikami zrobili Cię w balona.... niestety
Wulkanizatorem nie jestem więc się nie znam, ale z tego co wiem to pierwsze programowanie czujników jest obowiązkowe. Większość czujników nie jest dedykowana do konkretnego modelu auta, dlatego konieczne jest ich programowanie pod konkretny model. U mnie robili odczyt z kół letnich i wgrywali do czujników zimowych i nie miałem żadnych błędów. Może jak kupujesz czujniki w ASO to nie trzeba programować.
Może niech się wypowie [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] bo on tu chyba jest masterem od opon.
+ dodatkowo montaż i wgranie czujników (za które mnie skasowali prawie 300zł)
Wulkanizatorem nie jestem więc się nie znam, ale z tego co wiem to pierwsze programowanie czujników jest obowiązkowe. Większość czujników nie jest dedykowana do konkretnego modelu auta, dlatego konieczne jest ich programowanie pod konkretny model. U mnie robili odczyt z kół letnich i wgrywali do czujników zimowych i nie miałem żadnych błędów. Może jak kupujesz czujniki w ASO to nie trzeba programować.
Może niech się wypowie [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] bo on tu chyba jest masterem od opon.