Ok, trzeba czekać do marca
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ten grafit to taki raczej chrom a nie grafit.
Nie lubię czarnych felg, ale cieszę się że zamówiłem czarne bo one w zamienniku jednak wyglądają najlepiej.
chrome shadow?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Mam pytanie o głośność opon w waszych giuliach szczególnie przy dużych prędkościach ,u mnie w Q4 na oponach fabrycznych RF continental wielosezonowe na usa ,przy 200 jest bardzo głośno ,nie wiem czy ogólnie Q4 są trochę głośniejsze ,czy te opony są słabe
alfa 145
alfa 147x5
alfa 155 v6
alfa 159 jtd 8v
ale po wielosezonówkach też chyba cudów nie można się spodziewać przy 200? bieżnik jest jednak agresywniejszy.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Z hałasem wielosezonu może by różnie.
Bieżniki i mieszanki z USA niekoniecznie pokrywają się z europejskimi, to i ciężko porównać.
Poziom hałasu też najczęsciej jest odczuciem, niekoniecznie wartością mierzalną.
Jaki bieżnik tego wielosezonu? zrob zdjęcie..
wielosezon moze mieć bardziej miekką mieszankę . lub więcej nacięć.
ponizej rózne szkoły
letnie P7
wielosezonowe p7
wielosezon Goodyear
w ciemno GY bedzie najgłośniejszy... to robi rzeźba bieżnika
![]()