Android Auto

• Autor wątku Autor wątku Imć
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
checi sa, min dlatego mecze ASO od 8 mcy, sprawa byla zglaszana do TESEO ale bez odpowiedzi z wloch i jak pisalem (drugi raz kolege dzisiaj lapie na niesledzeniu forum, pare postow wyzej - post 532; po co ja sie produkuje?) to jade w czwartek grzebac po kompach w poszukiwaniu ustawien na 3 sprawy o ktorych wspominalem.

daję znać. nie znaleźliśmy żadnego ustawienia w modułach BCM (Body Comp) /IPC (licznik) /ETM (radio)/CSWM (siedzenia) odnośnie ani zmiany jasności kamery, ani przywrócenia strzałek nawigacyjnych ani wyłączenia odjeżdżania fotela. Sprawy kierownik ma przekazać do TESEO, może Włosi coś podpowiedzą (o ile nie zleją sprawy)

Przyznam, że nie śledzę dokładnie wątku software ale czy to znaczy, że da się zrobić update "ekranu przed kierowcą". Pytam bo mam stary z 2017r.

daję znać. nie znaleźliśmy żadnego ustawienia w modułach BCM (Body Comp) /IPC (licznik) /ETM (radio)/CSWM (siedzenia) odnośnie ani zmiany jasności kamery, ani przywrócenia strzałek nawigacyjnych ani wyłączenia odjeżdżania fotela. Sprawy kierownik ma przekazać do TESEO, może Włosi coś podpowiedzą (o ile nie zleją sprawy)

słabo. To czekam na feedback TESEO.

Przyznam, że nie śledzę dokładnie wątku software ale czy to znaczy, że da się zrobić update "ekranu przed kierowcą". Pytam bo mam stary z 2017r.
nie wiem jak dla Twojej giulii, ale dla mojej dzisiaj po podlaczeniu kompa wyskoczyly 2 updaty jeden od BCM a drugi od IPC (licznik). ten drugi trwal ok 2h a i tak diagnosta powiedzial ze ostatnio mieli cos aktualizowane i mialo przyspieszyc wgrywanie updatow, bo wczesniek w jakims stelvio IPC aktualizowal sie prawie 4h.
zmiany w wygladzie zegarów sa jakies, pisalem wiecej w podwieszonym watku o aktualizacjach/kampaniach.

Cześć, nie wiem czy odpowiedni temat. Czy aby połączyć telefon z Gulia i móc odbierać telefon z kierownicy muszę mieć ściągnięte Alfa Connect i płacić za to?

Nie mam tego auta ale na 99% nie. Do odbioru telefonu i kiedy, wybierania glosowego wystarczy zwykły bluetooth je w aucie tej klasy jest na 100%

Cześć, nie wiem czy odpowiedni temat. Czy aby połączyć telefon z Gulia i móc odbierać telefon z kierownicy muszę mieć ściągnięte Alfa Connect i płacić za to?
Nie.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

do tego zly temat, ten jest o android auto

jest nowa wersja 4.1 i niby jest obsługa szerokich wyswietlaczy i podzialu. podobno zeby dzialalo to w apce e menu informacje->opcje programisty (po ich odblokowaniu) tylko trzeba pozwolic na wyjscie video 1080p.

druga sprawa to ktos kiedys zglaszal problemy z brakiem przełączania dzien/noc aa. jest ustawienie w samej apce aa tez na to wlasnie w opcjach programisty. moze tu cos bylo zle ustawione?

wiedzialem ze to pytanie padnie ale na urlopie tylko dostep z komórki mam do netu i nie chcialo mi sie pisac. jak wiele rzeczy w androidzie, ilestam klikow w odpowiednim miejscu, tu akurat jak otworzycie apke aa to intormacjevi na polu informacjebo android auto o ile pamietam dovrze. jak nie to zapytacie googla

Nie widzę nic takiego w informacjach, trzeba kopać w necie. Czyli bez tej opcji nic się nie zmienia co do wyświetlacza?

Wchodzisz w Informacje, potem klikasz z 10 razy na napisie "Informacje o Android Auto". Włączasz tryb programisty. Potem wciskasz "trzy kropki", obok ikony Ustawienia i wybierasz Ustawienia programisty. Tam zaznaczasz Zezwalaj na ... 1080p.

Wchodzisz w Informacje, potem klikasz z 10 razy na napisie "Informacje o Android Auto". Włączasz tryb programisty. Potem wciskasz "trzy kropki", obok ikony Ustawienia i wybierasz Ustawienia programisty. Tam zaznaczasz Zezwalaj na ... 1080p.

Wilkie dzięki, działa, ale samo ustawienie, pomimo wybrania zezwalaj na 1080p i podłączeniu, dalej nie wyświetla na całym ekranie. Wam to działa?
u mnie wersja 4.1.590943

ja mam poki co 6.5" wiec nie sprawdze. zobacze tez ta opcje 720p na wszelki wypadek. w sumie nawet 8.8" to tylko cos w stylu 480p

Sprawdzałem i 1080 i 720 i samo 720 i dupa w kratę, działa to u kogoś w ogóle?

Sprawdzałem i 1080 i 720 i samo 720 i dupa w kratę, działa to u kogoś w ogóle?
moze sprobuj usunac w ustawieniach swoj samochod (przesuwasz w prawo albo uzywasz opcji do wyczyszczenia wszystkich) z powiazan i dodaj od poczatku?

Amortyzatory
Powrót