Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dobra ale jak to sie ma do giulii/stelvio i jej implmentacji w radiu?Mam od 2 lat w Alfie zestaw multimedialny Kenwood. Szeroki ekran Android Auto mam od zawsze.
mozemy, o ile dziala formularz bo miesiac temu nie dzialal...No to w takim układzie definitywnie piłeczka odnośnie obsługi całego ekranu jest po stronie Alfy. Zatem co? Piszemy wszyscy odnośnie tego problemu jako zgłoszenie na stronie Alfy?
też napisałem, zadziałał formularz (kiedyś obcinał coś ok 1500 znaków czy coś takiego, więc nie piszcie za długich elaboratów).No już działa, właśnie wysłałem
tak chyba właśnie jest. ja straciłem po wymianie radia na nowe (z firmwarem 080.xxx.xxx, miałem wcześniej 059.xxx.xxx), i wiem że ktoś tu na forum miał konfig podobny do mojego tylko ciut nowszy (firmware 072.xxx.xxx) i już nie miał tych strzałek. to była mała rzecz która się przydawała - np dziecko sobie spało więc miałem wyciszone radio, na wyświetlaczu miałem za to widoczne wielkie strzałki nawigacyjne.Chyba tylko dla aut bez nawigacji, bo u mnie dalej są
No i to przynajmniej tłumaczy, dlaczego w pakiecie z Android Auto oferują teraz dużą nawigację, bo bez niej nie będzie wskazówek z gogle maps między zegaramiBtw, wskazówki z google maps dalej wyświetlają mi się ekranie między zegarami (mam nawigację na pokładzie).
to wiemy, skoro dziala od wersji 4.0 google twierdzi ze calkowicie odblokowal skalowanie ekranu na szeroki (moze wczesniej producenci niezalezni jak np Kenwood o ktorym wspomniales jakos to po swojemu ogarneli/omineli). rozumiem ze Ty masz pasek zamiast na dole to z lewej strony i drugi ekran z boku na tej ~1/3 ekranu na ktorej my mam tylko logo AA - np spotify - bo o tej funkcjonalnosci tu piszemy - to google dodal w wersji 4.0 dla aut z szerokim ekranem.
ktos tu pisal ze w mazdzie 3 i jaguarze (nie wiem ktorym) dziala juz szeroki ekran, ale w wielu innych autach jeszcze nie.
trzeba pisac do AR support, zaraz wypelnie formularz na stronie.
Mam nawigację na całym ekranie, nie mam logo Android Auto. Może jednak wprowadzam Was w błąd, bo czy radio 2 din nas szeroki ekran?
A czy nie jest tak, że włączasz Spotify będąc w zasięgu np. sieci domowej, wyjeżdżasz z garażu i jak telefon gubi sieć domową, przechodzi na GSM, muzyka się zatrzymuje? Ja tak mam, zawsze jak wyjeżdżam z domu, a potem z firmy. Tak samo ginął mi Whatsapp (połączenie). Przez jakiś czas nie wiedziałem o co chodzi, już nawet podejrzewałem jakieś urządzenia energetyczne po drodze, bo z reguły w tych samych miejscach gubiłem sygnał. A to po prostu te same odcinki codziennie, w tym samym tempie i w tych samych momentach przełączanie sygnału.