Próbowałeś pogadać z Leo ? Może on ma jakieś kontakty.nie mam pomysłu - może ktoś na forum ma jakiegoś emaila do kogoś wyżej?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Próbowałeś pogadać z Leo ? Może on ma jakieś kontakty.nie mam pomysłu - może ktoś na forum ma jakiegoś emaila do kogoś wyżej?

Rzeczywiście jeśli zrobią to (o ile w ogóle) w ten sposób to lipa... W czym oni mają problem, żeby wyświetlić jak w Apple na cały ekran...?Panowie, nie wiem czy jest sens czekać na poprawkę od AR, bo nawet jak ją dostaniemy, to w AA zamiast logo po prawej będziemy mieli raczej czarny pasek z godziną i datą jak tutaj: https://www.cnet.com/roadshow/news/widescreen-android-auto-2020-lexus-rx/
Dalej lipa...
super, i daj znac jaka wersje infotainmentu raporuje Twoje radio. wiesz jak na androidzie zainstalowac AA? nie ma w pl( z reszta nie tylko, Bułgaria tez) w sklepie play
Dużo czytałem, dużo probówałem z najnowszym AA i opcjami developerskimi i faktycznie wygląda to na problem wyłącznie po stronie AR, które musi grzebnąć coś w sofcie. Stwierdziłem, że zanim pewnie to się ruszy to mi się abonament skończy, więc z bólem serca kupiłem używanego iPhone 5S za małe pieniądze (zarzekałem się że nigdy nie kupię nic co się zaczyna na iXxxx, ale cóż...), wsadziłem kartę z internetem, wrzuciłem do schowka i mam problem z głowy - mam nadzieję, że taki patent się sprawdzi. Jedyny minus jaki widzę, to brak swojego telefonu w opcjach, bo iPhone z CarPlay ma priorytet. Ale plus taki, że odpalam auto i mam od razu muzykę ze Spotify a nie czekam aż się połączy z telefonem a i tak często się gubi w tym. Od iOS 12 jest dostęp do Google Maps więc mam wszystko co mi potrzeba. W końcu wygląda to jak powinno.
Pokaż załącznik 262439 Pokaż załącznik 262440
Panowie, nie wiem czy jest sens czekać na poprawkę od AR, bo nawet jak ją dostaniemy, to w AA zamiast logo po prawej będziemy mieli raczej czarny pasek z godziną i datą jak tutaj: https://www.cnet.com/roadshow/news/widescreen-android-auto-2020-lexus-rx/
Dalej lipa...