Co to acc?
Adaptive Cruise Control - aktywny tempomat.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co to acc?
drzwi/lusterka tego typu miejsca. nie w każdej, ale wielu się skarży i coś tam ASO dłubią (np silikon u kolegi [MENTION=79678]kozak[/MENTION]). wiesz, no co kilka miesięcy jest nowy numer/model w każdym pewnie kupa poprawek, choć i pewnie też kilka cięć kosztówKtóra uszczelka szumi? Nie mogę znaleźć info o tej wadzie. Przejade się jeszcze raz i sprawdzę
Co to acc?
U mnie asystent bezpośrednio na telefonie działa poprawnie i żadne prośby o zgody się nie pojawiają.
Edit: wygląda na to że jest kilka różnych problemów / objawów problemu z komendami/asystentem. To o czym tu mówimy jest w tym wątku, nie zaszkodzi upvote'ować:
https://support.google.com/androidauto/thread/17637015?hl=en
Chłopy, mam głupie pytanie ale skąd wziąć wersje software`u w Giulii? Nie mam jeszcze auta a chce,żeby sprzedający wysłał mi kod do sprawdzenia mozliwości retroliftu? Musi pogrzebać w systemie czy ma to gdzieś w papierach?
faktycznie głupie chlopy bo nie wiedza o co chodzi.
Musisz sprawdzic w systemie w opcja systemu jest cos w stylu informacje o systemie.. jak masz wersje 002.xxx.xxx to nie ma opcji.. wersje od 056.xxx.xxx pozwalaja na aktywacje po wymianie huba usb.. ja dzisiaj aktywowalem a serwisie ale mi opcja nie wyskoczyla w menu.. ale ponoc auto mi 30 min musi stac bezczynnie bez kluczyka w poblizu I powinno sie pojawic.. zobaczymy.. napewno wiem jedno telefon gada a telefonem bo Kazal sie zatrzymac I dalej przyszedl automatycznie jak reczny wlaczylemChłopy, mam głupie pytanie ale skąd wziąć wersje software`u w Giulii? Nie mam jeszcze auta a chce,żeby sprzedający wysłał mi kod do sprawdzenia mozliwości retroliftu? Musi pogrzebać w systemie czy ma to gdzieś w papierach?
no tak, wiemy, już od jakiegoś czasu tu na forum trąbimy o tym i podpowiadamy, kto wie moze nawet i Tobie odpisywaliśmy przy rozterkach jaki rocznik brać. kolega chyba ma ból głowy od mnogości opcji? nie dziwię się, miły okres przymierzać się do nowego autai mi napisali,że wkrótce wypuszczają dodatkowy moduł dla starszych wersji radia
też tak miałem - kusiły egzemplarze 1-2 letnie z zerowym przebiegiem i obniżką 40-60tyś. 200HP z silnikiem idento jak Veloce było wtedy na pęczki. Z samego RWD wyleczyłem się jak dostałem na dzień 200HP Super. zawracałem na bocznych drogach (gruntowa i jakaś brama) w zimie, cofnąłem, bieg w przód i już nie ruszyłem. a że jeżdżę w góry i pod domem mam stromy wjazd, no to już wiedziałem że na RWD sobie nie mogę pozwolić.Masz rację, mam niezły ból głowy czy iść "po taniości" w auto z silnikiem i osprzetem od veloce, z możliwością upgrade`u do 300 koni ale bez AA czy poczekać na nowy model 2020 z tymi wszystkim bajerami. Hmm...
jak masz takie dojścia w FCA to zapytaj co z radiami drugiej generacji, co z AA na całym ekranie, czy planują jakiś update, a moze masz dojście żeby załatwić firmware radia jakiś najnowszy (ostatni jaki mamy jest MV085 a wyszedł już conajmniej MV090)?
Potwierdzam ze retrofit AA dziala:Musisz sprawdzic w systemie w opcja systemu jest cos w stylu informacje o systemie.. jak masz wersje 002.xxx.xxx to nie ma opcji.. wersje od 056.xxx.xxx pozwalaja na aktywacje po wymianie huba usb.. ja dzisiaj aktywowalem a serwisie ale mi opcja nie wyskoczyla w menu.. ale ponoc auto mi 30 min musi stac bezczynnie bez kluczyka w poblizu I powinno sie pojawic.. zobaczymy.. napewno wiem jedno telefon gada a telefonem bo Kazal sie zatrzymac I dalej przyszedl automatycznie jak reczny wlaczylemwiec jest nadzieja
moslem wersje 051 lub 052 I aktualizowalem do 056
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka