po chińsku ?![]()
To jest chyba japoński
Gdyby można było elegancko zamontowac Androida w Stelvio, to będzie bajka. Tego mi najbardziej brakuje, usług online na głównym ekranie. Jak będzie można to puścić przez smarta, to będzie bajka. Co jak co, ale to chyba najwiesza wada Alfy, bo w tej cenie brak online lub sparowania androida, to poziom z okolic 2013 r.
To wrecz niewiarygodne. Fabie itd mają full, w FCA Jeep ma np nowy compass, a tu... Premium, premiera przesuwana latami i nic... Powonni chociaż obiecac upgrade jak wejdzie. ja juz poltora miesiaca sie wstrzymuje z zamawianiem, bo w cenniku juz jest i liczylem ze zaraz bedzie mozna. Po co wrzucaja do cennika jak zamowic nie mozna ??? Musze miec auto marzec , kwiecien max, wiec chyba bez bede bral. Ale szlag trafia czlowieka, pewnie sporo ludzi kupi inne auto po prostu...
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
E0 BUSSO
Oni ogólnie mieszają w tym cenniki i konfig. Wersje FE miały mieć niby martwe pole w lusterku, a jak przyszło do zamówień, to kicha. No chyba, ze ktoś dostał FE z martwym polem?
A już najbardziej komiczne było tłumaczenie, dlaczego najbogatsza wersja (czyli FE 280 KM), nie ma świateł przeciwmgłowych))) Mi mówili, że niby robili jakieś testy i że nie potrzebuje, za to diesle mają.
Nawet na fotach sie zapowiada, że wersje QV nie będzie ich miała nawet w opcji.
Idą pierwsze mgły, zobaczymy jak sobie Stelvio poradzi bez przednich przeciwmgłowych![]()
Miałem okazję jechać we mgle, mijania w zupełności radzą sobie dobrze. Trochę to dziwne ale pewnie chodzi o budowę lamp. Dlaczego w diesel zrobili a w benzynie nie, nie wiem.