Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
[MENTION=82207]Shimmy[/MENTION] o co dokładnie chodzi z tym pixelem? Ja mam 2xl i wszystko działa bez problemu (po kablu)
Czytam i czytam ten wątek, prawie od początku ale jestem nietechniczny... czy ktoś może mi powiedzieć czy w mojej Giuli 2016 jestem w stanie obsługiwać Android Auto po kablu albo bezprzewodowo? Bo nie wiem czy mam sobie darować czy czytać od początku raz jeszcze![]()
Jaka masz wersję softu jak się zaczyna A raczej się zaczyna od 002... To się nie da.. musialbys jeszcze radio zmienić..A wymieniając USB hub na nowszy?
Czytam i czytam ten wątek, prawie od początku ale jestem nietechniczny... czy ktoś może mi powiedzieć czy w mojej Giuli 2016 jestem w stanie obsługiwać Android Auto po kablu albo bezprzewodowo? Bo nie wiem czy mam sobie darować czy czytać od początku raz jeszcze![]()
Jaka masz wersję softu jak się zaczyna A raczej się zaczyna od 002... To się nie da.. musialbys jeszcze radio zmienić..
Jakos od połowy 2017 chyba montowali nowsze radia zdolne dzialac z AA ekran 8.8 + navi.. dokladnej daty nie znam gdzies na anglojezycznym forum pisali wiecej...
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Jaka masz wersję softu jak się zaczyna A raczej się zaczyna od 002... To się nie da.. musialbys jeszcze radio zmienić..
Jakos od połowy 2017 chyba montowali nowsze radia zdolne dzialac z AA ekran 8.8 + navi.. dokladnej daty nie znam gdzies na anglojezycznym forum pisali wiecej...
podlinkowywalem niedawno do Giuliaforums.com na temat dolozenia AA/ACP do auta starszego (Ze starym typem radia) - z reszta o tym jest dedykowany temat u nas na forum.
na dzien dzisiejszy niektorym sie udalo, inni poblokowali radio.
osobiscie znam 3 sposoby chyba po razie sprawdzone i sa znaczne roznice i potencjalne ryzyka, wiec bylbym ostrozny zanim cos wiecej info/prob ktos wykona i opisze
po pierwsze radio musi byc nowego typu (firmware >=051.xxx.xxx) i nie moze byc nieudanej aktywacji AA/ACP. Do tego trzeba zalozyc podwojny hub USB do podlokietnika (obecnie ok 1500zl). jesli nie masz radia, to uzywka Ci na nic, nie znam nikogo kto by je odblokowal, nowe to ok 6.5tys zl.
3 sposoby:
Oby aktualizacja też była do Giulii.Na forum Stelvio w USA:
Google od dłuższego czasu tak twierdził. Niektóre Jaguary i nowa Mazda 3 ma widescreen, więc zdecydowanie jest to kwestia producenta radia/auta.To znaczy, że w końcu jednak problem z obsługą pełnego ekranu leży po stronie Alfy? Czyli będzie dostępny nowy soft w Alfie?