Strona 125 z 145 PierwszyPierwszy ... 2575115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,241 do 1,250 z 1441

Temat: Android Auto

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał BMaciek Zobacz post
    Czy ktoś z forumowiczów kupił takie cudo w najnowszej wersji fatbat.pl/products/carlinkit-4-0-bezprzewodowy-modul-android-auto-apple-carplay i potestował już przez dłuższy czas?
    Uzywam starszego ver 3 z iphonem, bardzo stabilny jedynie ori kabel usb c byl zwalony nawet nie ladowal żadnych urządzeń, musialem uzyc innego swojego, tylko zaden nie wchodzil bo tak zrobili obudowę, wiec swoj kabel przy wtyczce musialem ociosac. Dziala od roku bardzo stabilnie. Instrukcja byla lipna, trzeba bylo sie skontaktowac z chinczykiem poupdatowac dongla.

Ten co linkujesz rzuca na carplaya radia zarowno carplaya i android auto telefonu, a zatem nawet w przefliftach powinien pojsc na calym 8.8. nie wiem jednak jak bedzie np ze strzalkami navi na liczniku czy przelaczeniem na tel sluchawka na kierownicy, na carplayu niestety to nie dziala (jak mialem androida to dzialalo), no ale to taki drobiazg.

Ja osobiscie rozwazam powrot na android, iphone i carplay spoko, tylko jedna wada - siri nie ma (i nie zanosi sie zeby ios 17 na jesien gadal po polsku, nie idzie sie dogadac po angielsku ani jesli chodzi o kontakty przy dzwonieniu ani nawigacje tomtom go- tu tesknie za androidem.
    Z ciekawości z szuflady wyciagnalem stary tel, instaluje mi sie aa 8.6 i poki co nie mam coolwalka, ten stary ui mi sie niezbyt widzi wg carplaya.moze za pare dni sie pojawi cw, albo recznie wrzuce z apkmirror aa 8.8 i to moze pomoze (android 8)?
    Ostatnio edytowane przez epsonix ; 03-02-2023 o 18:33

Użytkownik Rowerzysta Avatar Gregor-Wrocław
    Auto
    Giulia 2.0GME 200KM 2019r

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    Uzywam starszego ver 3 z iphonem, bardzo stabilny jedynie ori kabel usb c byl zwalony nawet nie ladowal żadnych urządzeń, musialem uzyc innego swojego, tylko zaden nie wchodzil bo tak zrobili obudowę, wiec swoj kabel przy wtyczce musialem ociosac. Dziala od roku bardzo stabilnie. Instrukcja byla lipna, trzeba bylo sie skontaktowac z chinczykiem poupdatowac dongla.

Ten co linkujesz rzuca na carplaya radia zarowno carplaya i android auto telefonu, a zatem nawet w przefliftach powinien pojsc na calym 8.8. nie wiem jednak jak bedzie np ze strzalkami navi na liczniku czy przelaczeniem na tel sluchawka na kierownicy, na carplayu niestety to nie dziala (jak mialem androida to dzialalo), no ale to taki drobiazg.

Ja osobiscie rozwazam powrot na android, iphone i carplay spoko, tylko jedna wada - siri nie ma (i nie zanosi sie zeby ios 17 na jesien gadal po polsku, nie idzie sie dogadac po angielsku ani jesli chodzi o kontakty przy dzwonieniu ani nawigacje tomtom go- tu tesknie za androidem.
    Z ciekawości z szuflady wyciagnalem stary tel, instaluje mi sie aa 8.6 i poki co nie mam coolwalka, ten stary ui mi sie niezbyt widzi wg carplaya.moze za pare dni sie pojawi cw, albo recznie wrzuce z apkmirror aa 8.8 i to moze pomoze (android 8)?
    Mówisz że jest szansa na full screen AA w przedlifcie po przez tego carlinkita 4.0, to sprawdzone info?

Użytkownik Znawca Avatar prezes-tk
    Mieszka w
    Siemianice/Słupsk
    Auto
    Były: 2 x AR 166 2,4 20v, AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 2,4 20v, Giulia Super 2.0T. Obecnie inna marka.

Domyślnie

(...)albo recznie wrzuce z apkmirror aa 8.8 i to moze pomoze (android 8)?
    Przy 8.8 niestety jeszcze nie mam CW. Podobno to jest zależne nie od wesji AA tylko od auta. Są tacy, co przy 8.6 mieli CW ale za to nie mieli Alfy
    Dla porządku: mam ekran 6,5. Jakoś wszystko w aucie zmieniłem, a ekran pozostał mały. Teraz nie będę zmieniał bo już mam ciekawą ofertę zmiany autka. Ale to może pod koniec roku.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał Gregor-Wrocław Zobacz post
    Mówisz że jest szansa na full screen AA w przedlifcie po przez tego carlinkita 4.0, to sprawdzone info?
    Nie wiem, ale skoro piszą ze wykorzystuja z radiem projekcje przrz CP nawet dla AA po wifi to kto wie?
    Nawet jeśli zadziała, pytanie jakie beda braki? Odpalilem aa dzis i mimo starego interfejsu jeszcze u mnie od razu zalety aa wyszly i zatesknilem za tel z androidem. Toczy sie tez praca nad odblokowaniem full screen w radiach 2 gen, w samej obsludze aa w radiu- to byloby bez ewentualnych wad mostkowania tego przez carplay - zobaczymy co z tego wyjdzie.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał prezes-tk Zobacz post
    Przy 8.8 niestety jeszcze nie mam CW. Podobno to jest zależne nie od wesji AA tylko od auta. Są tacy, co przy 8.6 mieli CW ale za to nie mieli Alfy
    Dla porządku: mam ekran 6,5. Jakoś wszystko w aucie zmieniłem, a ekran pozostał mały. Teraz nie będę zmieniał bo już mam ciekawą ofertę zmiany autka. Ale to może pod koniec roku.
    Zainstalowalem aa8.8 z apkmirror po odinstalowaniu ori aa z play, dalej nie ma cw.moze byc tak jak z poprzednim aa ui ze 3 lata temu- pojawialo sie stopniowo u uzytkownikow.
    Ostatnio edytowane przez epsonix ; 03-02-2023 o 23:39

Użytkownik Świeżak
    Auto
    stelvio TI 280 KM MY2020

Domyślnie

Hej witam, nowy interface chyba nie do końca zależy od wersji android auto w smartfonie, gdzieś o tym czytałem i to by się zgadzało bo u mnie wciąż 8.6, a nowy coolwalk rządzi od wczoraj. Google jakoś to metodycznie"wpuszcza" do kolejnych userów... bardziej martwi mnie to że u mnie od jakiegoś czasu google mapy gubią gps, mimo kolejnych aktualizacji wciąż temat aktualny, też gdzieś widziałem, że to problem Google. możecie to potwierdzić?

Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Stelvio 2.0 280KM Veloce MY2021

Domyślnie

Zainstalowalem aa8.8 z apkmirror po odinstalowaniu ori aa z play, dalej nie ma cw.moze byc tak jak z poprzednim aa ui ze 3 lata temu- pojawialo sie stopniowo u uzytkownikow.
    @epsonix Którą konkretnie wersję zainstalowałeś z apkmirror? podaj wszystkie cyferki pls.

I zwróć uwagę na tekst który jakiś koleś tam wrzucił, może Ci zadziała wtedy:
    "Remarks: After install I deleted the cache and Coolwalk was not present. I restarted the phone... and it suddenly was there"

Auto

Domyślnie

Tak czy inaczej zamówiłem "tego" CarlinKit 4.0 i zobaczę jak to zadziała u mnie. Drażni mnie ten niewykorzystany ekran do tego stopnia, że postanowiłem zamienić mojego S22+ na Iphona, ale skoro pojawiła się jakaś szansa to najpierw spróbuję przez carlinkita.

A jeśli chodzi o odblokowanie full screen w radiach 2 generacji - byłoby super...
    Ostatnio edytowane przez Gregor-Wrocław ; 04-02-2023 o 10:49

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    BIALYSTOK
    Auto
    alfa romeo

Domyślnie

Cytat Napisał Gregor-Wrocław Zobacz post
    Tak czy inaczej zamówiłem "tego" CarlinKit 4.0 i zobaczę jak to zadziała u mnie. Drażni mnie ten niewykorzystany ekran do tego stopnia, że postanowiłem zamienić mojego S22+ na Iphona, ale skoro pojawiła się jakaś szansa to najpierw spróbuję przez carlinkita.

A jeśli chodzi o odblokowanie full screen w radiach 2 generacji - byłoby super...
    Jak możesz podaj link który zamówiłeś bo na ali jest ich trochę i każdy pisze ze ich najnowszy najlepszy itp.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał Jarek74 Zobacz post
    Hej witam, nowy interface chyba nie do końca zależy od wersji android auto w smartfonie, gdzieś o tym czytałem i to by się zgadzało bo u mnie wciąż 8.6, a nowy coolwalk rządzi od wczoraj. Google jakoś to metodycznie"wpuszcza" do kolejnych userów... bardziej martwi mnie to że u mnie od jakiegoś czasu google mapy gubią gps, mimo kolejnych aktualizacji wciąż temat aktualny, też gdzieś widziałem, że to problem Google. możecie to potwierdzić?

Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka

Masz tyle nawigacji na AA i używasz akurat Map? Darmowe AmiGO jest moim zdaniem dużo lepsze, a już Sygic wybitny.
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał marekkoczta Zobacz post
    Jak możesz podaj link który zamówiłeś bo na ali jest ich trochę i każdy pisze ze ich najnowszy najlepszy itp.
    Ja zamówiłem na allegro, bo szybciej, link: https://allegro.pl/oferta/carlinkit-...ay-12332048386
    Powinienem go mieć we wtorek. Dam znać jak się spisuje.