Uzywam starszego ver 3 z iphonem, bardzo stabilny jedynie ori kabel usb c byl zwalony nawet nie ladowal żadnych urządzeń, musialem uzyc innego swojego, tylko zaden nie wchodzil bo tak zrobili obudowę, wiec swoj kabel przy wtyczce musialem ociosac. Dziala od roku bardzo stabilnie. Instrukcja byla lipna, trzeba bylo sie skontaktowac z chinczykiem poupdatowac dongla.
Ten co linkujesz rzuca na carplaya radia zarowno carplaya i android auto telefonu, a zatem nawet w przefliftach powinien pojsc na calym 8.8. nie wiem jednak jak bedzie np ze strzalkami navi na liczniku czy przelaczeniem na tel sluchawka na kierownicy, na carplayu niestety to nie dziala (jak mialem androida to dzialalo), no ale to taki drobiazg.
Ja osobiscie rozwazam powrot na android, iphone i carplay spoko, tylko jedna wada - siri nie ma (i nie zanosi sie zeby ios 17 na jesien gadal po polsku, nie idzie sie dogadac po angielsku ani jesli chodzi o kontakty przy dzwonieniu ani nawigacje tomtom go- tu tesknie za androidem.
Z ciekawości z szuflady wyciagnalem stary tel, instaluje mi sie aa 8.6 i poki co nie mam coolwalka, ten stary ui mi sie niezbyt widzi wg carplaya.moze za pare dni sie pojawi cw, albo recznie wrzuce z apkmirror aa 8.8 i to moze pomoze (android 8)?