Will Knott
Nowy
Gdzie kupiłeś?
Zakup na aledrogo, sprzęt nowy.
Co do zużycia baterii telefonu - z 52% do 41% po 45 min jazdy, Google Maps + Spotify, bez ładowania, LTE.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Gdzie kupiłeś?
nie da sie miec odpalonego yanosika i map google jednoczesnie na AA, albo yanosik i spotify albo mapy google i spotify. Przy tej drugiej opcji zadnych komunikatow z yanosika nie bedzie. Osobiscie jezdze na mapach googla ze spotify a yanosika mam wlasnie odpalonego w telefonie ladujacym sie w holderze, dodatkowo ustawilem ze yanosik odpala mi sie automatycznie po podlaczeniu sie telefonu z zestawem glosnomowiacym (czyli generalnie po odpaleniu auta zawsze)
Czy w Stelvio z 2017 można wgrać Apple CarPlay?
Jeżeli tak - kto to robi i ile kosztuje?
Tak chińczyk to robi ceny są jawne możesz sam sprawdzić. Oryginał radio u mnie dwójka plus czasami hub tez trzeba wymienić i już nie chcesz.
Dziękuje. Twoje ceny są z wymianą?
Trochę odkopię temat ale bardziej tak informacyjnie. Od dwóch dni mam AA Wireless i podczas jazdy autem i telefonem wsadzonym w ładowarkę indukcyjną przez 20 km jazdy po mieście telefon naładował się o 1%. Sam telefon był ciepły ale nie gorący. Telefon to Samsung 20 FE 5G. Samo urządzenie bardzo fajne. Działa jak na razie bezproblemowo. Jedynie pierwsze uruchomienie zaraz po zakupie trochę trwało, bo aktualizacje, wyszukiwanie itd. Teraz łączy się prawie od razu po wejściu do auta. Nie trzeba uruchamiać aplikacji AA Wireless aby uruchomić AA w aucie.