Android Auto

Imć

Nowy
Auto
Giulietta MA TCT, Giulia 2.0T Veloce, Spider 916 1.8 TS
Czy wiadomo kiedy ma się pojawić w Giulii/Stelvio? Czy jest to kwestia oprogramowania (obecne pojazdy będą mogły też mieć Android Auto), czy czegoś więcej?

podobno na jesieni
czy wystarczy upgrade softu? - tu informacje są sprzeczne - zależy od źródła :D

Z tego co czytam to pojawi się to w 2018 i to raczej dla aut zamawianych i najprawdopodobniej będzie to dodatkowa opcja. Zdziwiłbym się, gdyby dograli to aktualizacją wcześniej zamówionym/kupionym pojazdom.

no widzisz co zrodlo to inna opinia...
;)

Jaz juz pisalem w innym watku mam informacje od osoby, ktora jest brand managerem w [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo i serwisy nie beda oferowaly mozliwosci instalacji Android Auto/Car play w juz sprzedanych autach.

Dzięki za info. Ja na początku słyszałem, że październik można zamawiać, ale potem, że nie wiadomo kiedy. Czyli raczej 2018. A to, że nie będą dogrywać to mnie nie zaskakuje. Bo po co? Ci co kupili to już kupili...

W najnowszym cenniku Stelvio już jest...

stelvio_android.jpg

No nareszczie! zastanawiam sie tylko dlaczego w Fiacie 500 kosztuje to 800zl a w Stelvio 1500zl? Premium...

To i tak lepiej jak 5000 za nawigacje... pytanie czy trzeba brać również nawigację...

8'' w stelvio 1500 wiec 3k za mega dobrą nawigację jak dla mnie spoko

Ciekawa sprawa? Mam w instrukcji napisane ze moja z [notranslate]Alfa[/notranslate] Connect 8 ma Android auto, ale ja jej nie mama w aucie :D czyli powinienem reklamacje złożyć ? Co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
Ciekawa sprawa? Mam w instrukcji napisane ze moja z [notranslate]Alfa[/notranslate] Connect 8 ma Android auto, ale ja jej nie mama w aucie :D czyli powinienem reklamacje złożyć ? Co o tym myślicie?

Możliwe ze nie masz licencji do tego, w vw trzeba np uaktywnić licencję

Co mam z usługi AA? czy można wyświetlić film? albo tak jak w Uconnect można wyświetlić Torqe

w instrukcji już z czerwca mozna znaleźć adnotacje o CarPlay i Android Auto, ale nie wiem jak jest u ciebie ale w angielskiej wersji jest dopisek "jeśli dostarczono" - czyli wrzucili do isntrukcji ale nie konieczne mozesz mieć, tak jak tryb R do AR Q - to instrukcja dla wszystkich wersji.

Dowiadywał się ktoś co tam z tym android auto? Parę ładnych dni minęło

W najnowszym polskim cenniku pojawiła się opcja Android Auto/CarPlay, za dopłatą dla wszystkich wersji wyposażenia:

Mirroring System Carplay/Android Auto 8EW 1500,- 1500,- 1500,- 1500,-

Ciekawe czy to można dorzucić jako update do obecnych Giuli/Stelvio czy już po sprawie. Niech ktoś kogo temat interesuje skontaktuje się z ASO i wrzuci info na forum dla innych.

W najnowszym polskim cenniku pojawiła się opcja Android Auto/CarPlay, za dopłatą dla wszystkich wersji wyposażenia:

Mirroring System Carplay/Android Auto 8EW 1500,- 1500,- 1500,- 1500,-

Ciekawe czy to można dorzucić jako update do obecnych Giuli/Stelvio czy już po sprawie. Niech ktoś kogo temat interesuje skontaktuje się z ASO i wrzuci info na forum dla innych.

Wystarczy, ze spojrzysz kilka postow w gore: nie mozna bedzie dorzucic do obecnych Giulii/ Stelvio. Zmiana dotyczy oprogramowania jak rowniez elektroniki wiec musialbys cala jednostke infotainment wymieniac.

Amortyzatory
Powrót