Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki za te zdjęcia czerwonej. Teraz już wiem żeby swojej nie modyfikowaćAlbo te dodatki nie pasują do tego bazowego czerwonego, albo ta sztuka przez małe koło i wysokie zawieszenie nie wygląda jak powinna.. Na czarnej jest lepiej (ale też chyba stoi na eibachu?)

Tak mam Eibacha czyli minus chyba 4cm. 19" maja zimowy sen![]()
Na zywo progi prezentuja sie swietnie. Mysle ze do kazdeko koloru warto. Jakosc wykonania jest ok. tylo jakbym kupowal jeszcze raz to wybralbym wercje z listwami do oklejenia na 275€. lep wyjdzue cenowo.
Jakie te progi? Jak to montować, na spinki oryginalne, czy trzeba wiercić?Gdyby ktoś się zastanawiał: wysyłka progów do PL 75 euro. Suma dla tych z czarnym dekorem 350 euro.
Nic nie wiercimy. 6 spinek od dołu, 2 śruby przy osiach, do zestawu jest dodany klej którym kleimy listwy do progów i progi do samochoduJakie te progi? Jak to montować, na spinki oryginalne, czy trzeba wiercić?
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
Ja mam przyzwoicie doposażone Veloce a tez nie mogę przestaćKurde ! Niby wersja business wleciała ale jakoś słabo to business bo same wydatki na gadżety !?