Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No właśnie chodzi (w szczególności) o chromowane nakładki na gałki i akcesoria wewnętrzne. Jak przyjdą, obejrzę i poinformuję co do jakości.

Właśnie takie carbonowe wstawki mnie interesują. Q ma ich wiele ale przyoszczędzili na lusterkach , listwach progowych, drążku od ZF, i co mnie najbardziej boli wizualnie i estetycznie to te chamskie tanie palstiki we wlotach na masce i błotnikach. tam powinien być czysty carbon jak dodatki w środku i spoiler przedni i tylny.ja zamowilem kilka rzeczy z ali. Miedzy innymi carbony na lusterka, sa ok, ale nie idealnie dopasowane. Jest duzo karbonowych wstawek i nakladek chromowanych do srodka auta.
ja zamowilem kilka rzeczy z ali. Miedzy innymi carbony na lusterka, sa ok, ale nie idealnie dopasowane. Jest duzo karbonowych wstawek i nakladek chromowanych do srodka auta.
https://www.italo-welt.de/Alfa-Romeo-Giulia-Spoiler-Co
Tutaj jest trochę akcesoriów z carbonu. Mogę tam spytać o rabat bo to akurat znajomi z niemieckiego forum.
Opcja fajna, trochę dziwnie wygląda.. a masz jakiś bagażnik bachowy czy na rowery. Bo patrzyłem też taka opcje plus bagażnik dachowy bo trochę za mało miejsca w bagazniku.
- - - Updated - - -
Dasz jakieś foto jak to wygląda . Dzieki
Fajnie te lusterka wyglądają. Ja mam czarny wiec nie będzie widać. To jest plastik oklejony jakąś folią ? Z kąt i jaka była cena z przesyłką?
Takie coś. Pokaż załącznik 234894Pokaż załącznik 234895Pokaż załącznik 234896Pokaż załącznik 234897Pokaż załącznik 234898Pokaż załącznik 234899
osłony głośniczków drzwi tylnich należy wyprofilować ( dopasować) do pierwotnej osłony. Nakładka na wylot powietrza ma lekkie niedopasowanie.