Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mam A4 w dieslu z 2010r. Auto 7 lat, jestem pierwszym właścicielem, 2.0 143KM, przelot około 150kkm przeważnie w mieście z s&s. Akumulator oryginalny. Rozrusznik oryginalny. Stan bardzo dobry. Te systemu już nie są prowizorka chociaż wnerwiaja strasznie. W Audi S3 tego nie miałem wyłączone na stałe![]()
Mam A4 w dieslu z 2010r. Auto 7 lat, jestem pierwszym właścicielem, 2.0 143KM, przelot około 150kkm przeważnie w mieście z s&s. Akumulator oryginalny. Rozrusznik oryginalny. Stan bardzo dobry. Te systemu już nie są prowizorka chociaż wnerwiaja strasznie. W Audi S3 tego nie miałem wyłączone na stałe![]()
Fajnie też jest jak np stoisz na światłach i słyszysz karetkę i odruchowo skręcasz najpierw nagle kierownicę bez puszczania hamulca żeby zacząć zmieniać pas i ustąpić. Taki ch... wspomaganie nie działa. Trzeba najpierw odpalić silnik. Bardzo bezpieczne. Super.
Bez prądu nic nie zrobisz , dziwne to trochę, takie czasy.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
A w Julce jak S&S wyłączy silnik, wspomaganie nadal działa![]()
Pewnie ma wspomaganie elektryczne "city"?