Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
O ile w giuliecie spalanie było na poziomie producenta to giulia znacznie odbiega od danych i to jest dla mnie argument. Nie narzekał bym jak bym miał spalanie na poziomie 10
Szybkie pytanie, jak wyłączyć światła mijania?
Np. Giulietta QV ( producent 10,5) moich warunkach od 9,5 do 10,6 w i do takich warunków porównuje GiulieJeszcze nie spotkałem samochodu w którym spalanie jest takie jak podaje producent...a miałem już ich kilka. ?
Jakby się wsłuchał to na zimno żęcholi ten silnik czy ktoś tam inny stwierdził że konkretnie rozrząd. Po jednymprzejechanym kilometrze przestaje więc ...mi to ryba.
Co do spalania to w mieście mie też 12L wychodzi.
Z tym, że dla pocieszenia ci powiem, że jak byś jechał non-stop 90km/h to ci 7L wyjdzie...więc jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.
- - - Updated - - -
chodzi ci o LED
nie da sie
Jakby się wsłuchał to na zimno żęcholi ten silnik czy ktoś tam inny stwierdził że konkretnie rozrząd. Po jednymprzejechanym kilometrze przestaje więc ...mi to ryba.
Co do spalania to w mieście mie też 12L wychodzi.
Z tym, że dla pocieszenia ci powiem, że jak byś jechał non-stop 90km/h to ci 7L wyjdzie...więc jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma.
- - - Updated - - -
chodzi ci o LED?
nie da sie
Nie o LED , mijania i podobno nie da się ;(
Jest ktoś na forum co ogarnia programowanie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chodzi Ci o swiatla do tzw. jazdy dziennej? Jezeli tak to rzezcywiscie nie da sie ich wylaczyc. Zreszta po co? I tak masz obowiazek jazdy na swiatlach przez caly rok.
O ile w giuliecie spalanie było na poziomie producenta to giulia znacznie odbiega od danych i to jest dla mnie argument. Nie narzekał bym jak bym miał spalanie na poziomie 10
to po co ją robiłeś na 280?Giulietta QV którą miałem zrobioną na 280 KM spalała 9,5 li
Jak świateł mijania? Czyli co , automatyczne światła nic robią ? Nie przełączają z dziennych na mijania?
Jak dasz w poz "0" to będą tylko światła do jazdy dziennej chyba....ze serwis tak ustawił światła że bez wzgledu na ustawienie przełącznika działa automat który przełącza na światła mijania.No właśnie zawsze przełączają na mijanianie można zostawić tylko na dziennych.
ale chyba już to rozumiem, jak jest włączony czujnik zmierzchu to on jest odpowiedzialny za przełączenie na światła mijania![]()
No właśnie zawsze przełączają na mijanianie można zostawić tylko na dziennych.
ale chyba już to rozumiem, jak jest włączony czujnik zmierzchu to on jest odpowiedzialny za przełączenie na światła mijania![]()