Z tego co wiem tej opcji z fotelem nie da się wyłączyć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Z tego co wiem tej opcji z fotelem nie da się wyłączyć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jest jeszcze jeden problem z klapą bagażnika, który zauważyłem w tym roku gdy pakowałem się na wakacje.
Jeśli walizki opierają się o boczne ścianki bagażnika (filce) to zawiasy klapy zaczepiają skokowo o filc. Skokowo bo najprawdopodobniej zaczepiają takie zaślepki/zatrzaski w górnej części zawiasów. W skrajnym przypadku (gdy wypchamy mocno bagażnik) nie da się zamknąć bagażnika![]()
Jest taka możliwość:
http://www.forum.alfaholicy.org/giul...ml#post2100574
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
u mnie działa ta opcja.
EDIT po informacji od kolegi [MENTION=35839]Cameyo[/MENTION] ze w Stelvio ma ta opcje i mu dziala.
[MENTION=76489]Peterr[/MENTION], glupie pytanie, rozumiem ze masz elektryczne fotele i Ci odjezdzaja? patrzyles w menu Wspomaganie Kierowcy, sprawdz i daj potwierdzenie na 100%.
pisales ze u Ciebie wymienili radio tak? moze cos musza zmienic w ustawieniach auta (nie kojarze tego w proxi co prawda), albo same fotele czy jakis modul w starszych autach nie wspiera tej funkcji i dlatego nie jest widoczna? Oby nie, bo chcialbym zeby moja dalo sie zupdatowac i wylaczyc to odjezdzanie.
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 19-09-2018 o 12:25
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Dowód na zdjęciach
Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka
no to do kompletu informacji (dla mnie w kwestii mozliwego update starszych aut) potrzeba tylko info o o ktore pytalem w ostatnim poscie kolege Peterr
Do małego ekranu też można wgrać? Skąd ew to pobrać?
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka