[Giulia] Hamowanie Giulia

Chrisu

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia 2.0 AT 200PS wersja Business
Pytanko czy ktoś się fatygował na hamownię ze swoją Giulią/Stelvio? Interesuje mnie czy pomiary pokrywają się z danymi producenta, czy może są jakieś gifty ? Jeśli tak to jak duże ? "Ulubiona" przez większość grupa Vag-a w turbo benach "daje" całkiem spore gifty. Np octavia rs 230 potrafi wypluć ok 250KM ...

...to może chociaż ktoś mógłby wrzucić jakiś link z kreską ? W sieci nic nie można znaleźć.

Bo... jest problem z hamowaniem. Nie da się wyłączyć systemów, komp głupieje i obcina moc

jak się nie da, jak hamują poprawnie. tylko trzeba mieć odpowiedni sprzęt i soft, a na większości hamowni, przynajmniej powiedzmy rok temu, totalnie goście nie byli przygotowani a nawet świadomi, i nagle z Giuli QF wychodziło 100HP mniej.

Giulia QF on dyno ...to łatwo znaleźć . Kresek z hamowania "zwykłych" Julek nie ma.

Fajna kreska gratuluję i zazdroszczę ale to jest królowa Giulia Q a mnie księżniczka 2.0 200KM interesuje ;)

Trochę odgrzebie temat

Fajna kreska gratuluję i zazdroszczę ale to jest królowa Giulia Q a mnie księżniczka 2.0 200KM interesuje ;)

Moja 200 miała 207 fabrycznie -wycisnęli z niej 308KM mam z początku produkcji więc był LSD i prowadzi się wzorowo bez tego ustrojstwa było by dziko

Amortyzatory
Powrót