marekkoczta
Aktywny
Darku zostało ci może lewe nadkole.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
https://motoryzacja.interia.pl/rapo...roga-alfa-romeo-zatrzymani-zlodzi,nId,5910130
A ja ciągle myślałem, że złodzieje boją się, że nie dojadą do dziupli.
pomijając kto, ktoś go musiał ukraść![]()
Jako że bytłem użytkownikiem Giulietty, po długiej przerwie z marką, mam niezmierną chęć pomyśleć o Stelvio. Przydałoby się podsumowanie postów co by nie czytać 110 stron![]()
Ok, to jak uda ci się przygotować to wklej tu a admin podepnie gdzieś na górze![]()
Ok, to jak uda ci się przygotować to wklej tu a admin podepnie gdzieś na górze![]()
dobra większość przeczytałem. Szukam teraz wątku jak był dla giulietty na temat silnika 1.4MA, to tutaj jest bliźniacza konstrukcja. Może ktoś opisywał jej jakies wady/zalety?
P.S. Jest ktoś w stanie subiektywnie ocenić ilość miejsca z tyłu? Mam dzieci małe, więc wlecą dwa foteliki na isofix. Obecnie mam Forda Fusion z usa czyli Mondeo MK5 więc teoretycznie auto gabarytowo większę, niewiele słabsze bo 2.0 na turbo również i trochę zastanawia mnie ilość tego miejsca za kierowcą.
dobra większość przeczytałem. Szukam teraz wątku jak był dla giulietty na temat silnika 1.4MA, to tutaj jest bliźniacza konstrukcja. Może ktoś opisywał jej jakies wady/zalety?
P.S. Jest ktoś w stanie subiektywnie ocenić ilość miejsca z tyłu? Mam dzieci małe, więc wlecą dwa foteliki na isofix. Obecnie mam Forda Fusion z usa czyli Mondeo MK5 więc teoretycznie auto gabarytowo większę, niewiele słabsze bo 2.0 na turbo również i trochę zastanawia mnie ilość tego miejsca za kierowcą.
No wlasnie wsadzę dwa foteliki, teoretycznie oba na isofox, a praktycznie jeden może byc bez, ewentualnie dam go na przód. Muszę gdzieś podjechać zobaczyć auto usiąść sobie wygodnie z przodu i wszystko będzie jasne. Co do MA to sie nie boję, miałem w giuliettcie. Odpowiednie traktowanie i nic sie z nim nie dzieje. Skrzynia ZF to lepszej byc nie mogło, i napewno wleci LPG. Mam obecnie w Fordzie z dotryskiem i sprawdza sie elegancko.Mam 2m wzrostu, z przodu jest super o ile mogę być odsunięty maksymalnie do tyłu. Jeśli fotelik z bazą to niestety wymusza przesunięcie fotela i wtedy szału z miejscem nie ma. Silnik ok, trafiają się problemy z MA ale dużo mniej niż w 1.4 i jakieś incydenty jak odkręcona śruba pompy oleju, mocowanie turbo i pewnie kilka mniejszych. Niska kultura pracy na biegu jałowym, spore zużycie paliwa ale duża przyjemność z jazdy, dobrze współpracuje z LPG.