Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Koledzy i koleżanki z giuliami, stelviami a czy rozważaliście może Teslę miast alf ? Cicho, fajnie z klasą (nie taką jak w alfie sie ma rozumieć ale prawie taką samą) aj?
I ja się pytam - jak żyć? Rozkładać wycieczkę do Włoch na 3 dni jazdy?
Dla mnie samochody elektryczne z ekologią nie mają nic wspólnego- przecież ten prąd trzeba wyprodukować.
lol, bo w Polsce ograniczeń nie maczęsto z prędkościami w okolicach 180-200 w Polsce i nieco wolniej w Niemczech, gdzie są ograniczenia.
porównanie bez sensu, samochód na wakacjach daje wolność dojazd wspólnym busem na stok, każdy wyjazd poza miejsce na którym jesteś to koszmar albo wynajem samochodu na miejscu- co kto lubi. niektórzy lubią długie podróże samochodemNp. samolotem Poznań-Rzym leciałem 1:25. Więc tak samo się mogę zapytać Ciebie, jak żyć i męczyć się 9 h za kółkiem z przerwą na tankowanie.
lol, bo w Polsce ograniczeń nie ma![]()
Poza tym zgadzam się właściwie z wszystkim, co napisałeś. tesla i elektryki ogólnie nadają się na dojazdy do pracy w mieście/ pod miastem/ do sąsiedniego miasta, nie na dalszą wycieczkę- tu ewentualnie wymiana ogniw wodorowych...ale mało prawdopodobne, by zdobyło to dużą popularność w najbliższym czasie, dlatego zapewne benzyny jeszcze będą parę ładnych lat funkcjonować. i nawet biorąc pod uwagę elektryka na dojazdy, na rodzinne wyjazdy na narty wybrałbym benzynę, najchętniej stelvio![]()
porównanie bez sensu, samochód na wakacjach daje wolność dojazd wspólnym busem na stok, każdy wyjazd poza miejsce na którym jesteś to koszmar albo wynajem samochodu na miejscu- co kto lubi. niektórzy lubią długie podróże samochodemi zapewniam Cię, ze to nie jest kwestia kosztów
jak myślisz, czemu większość Niemców jeździ samochodami na narty? samolot jest dobry na wypad na weekend do rzymu czy barcelony, ewentualnie do wyjazdu poza europę
![]()