nie do końca - tabele te dają powód do sporego niepokoju- a porsche sprzedaż spadła z powodu oczekiwania klientów na nową 911.
- - - Updated - - -
to jest bez znaczenia - liczy się sposób i styl sprzedaży- w salonach alfy panuje polmozbyt -samochody brudne, oferta żadna demówki gdzieś pochowane z tyłu, ZERO prezentacji modelu, a sprzedawcy nie mają ofert finansowania i im się ogólnie nie chce. Jak ma sie cokolwiek sprzedawać jak np lokalny dealer nie wystawia jakichkolwiek samochodów np na otomoto.
Co więcej na placu stoi kilkanaście zapuszczonych Stelvio z dopiskiem na szybach jako kraj sprzedaży GERMANIA z data produkcji ponad rok temu!!
po prostu jestem przerażony i tego nie jestem w stanie zrozumieć - gdzie jakieś kontrole gdzie centrala koncernu? ja bym co najmniej 80% dealerów w pl poodbierał autoryzacje w trybie natychmiastowym!
teraz polecam wizytę w salonie BMW czy VAG - zostaniecie niemal od wejścia zasypani ofertami danymi technicznymi propozycją jazdy próbnej czy rożnymi ofertami finansowania.
to jest przyczyna!
teraz nie nie liczy się dobry produkt ale ten który jest reklamowany i dobrze sprzedany!
a na marginesie - w takim stanie są samochody zastępcze

o stanie technicznym nie wspomnę.