A jaki będzie dźwięk tłumik z Q vs wersja z Ulter'a ? Zarówno otwarte jak i w sytuacji zamkniętej .
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
A jaki będzie dźwięk tłumik z Q vs wersja z Ulter'a ? Zarówno otwarte jak i w sytuacji zamkniętej .
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
OK, ale musiałby cały zderzak wymieniać bo dokładka ori Veloce nie pasuje do zwykłego. Czyli dla niego raczej nei opcja bo drogo + malowanie + problem z wysyłką takiego zderzaka, więc piszemy o dokładce chińczyku a'la Veloce i wyciągnięciu kratek jak ja robiłem w swojej Veloce. szybkie niepełne i niestaranne odpowiedzi niezorientowanym tylko motają w głowach. Precyzja Panie
- - - Updated - - -
nie wiem czy ktoś porównywał, i mało osób które mają tłumik z Q na stockowej reszcie wydechu - tutaj kojarzę jedynie kolegę [MENTION=80719]marekkoczta[/MENTION], no ale on zaś nie ma porównania do Ultera.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
wydech, a dokładnie wymiana dyfuzora na dwie końcówki plus jakiś akcesoryjny tłumik końcowy to mój przyszły mod nr 2 zaraz po jakichś fajnych felgach na lato, jednak nie kupię w ciemno żadnego wydechu bez odsłuchania na żywa. dźwięk youtuba nawet na przyzwoitych słuchawkach nie oddaje rzeczywistości,dlatego będę chciał wpaść na jakiś spot i posłuchać Waszych wydechów. nie mam wygórowanych oczekiwań, chcę ciut głośniej i soczyściej, przez trzy ostatnie lata woziłem się Abarthem z Record Monza a ten właśnie dźwięk spowodował,że od razu zakochałem się w tym maluchu. W Giulii tego nie oczekuje,bo pewnie się nie da, ale to autko aż się prosi o podwójny wydech i rasowe brzmienie
Ma to sens, duke 75
Panowie podrzuci ktoś linka albo kontakt gdzie kupić fajny końcowy wydech z ultera albo ragazona z klapką żeby podczas dłuższej jazdy było w miarę cicho w aucie