[MENTION=80796]Techno[/MENTION] dzięki za polecanie, musze jednak zawiesić przynajmniej na kilka miesięcy jakiekolwiek konwersje/retrofity itp - ja tylko grzebię w autach a mój główny biznes stoi - nie da się, coraz więcej telefonów, maili, kontaktów przez FB, pytań itp a ja tego nie mam jak robić i - było ot taka przystawka hobbystycznie. Teraz widzę że też hobbystycznie się nie da - brakuje większego garażu (gabaryty i 2 stanowaiska), podnośnika, większego placu, a nawet Witecha2 - właśnie tracę czas na organizowaniu Witecha2 gdzieś bo mam auto z 2 połowy 2018 i oczywiście problem z DSCM który nie przejdzie proxi za skarby. Jak na złość mój kontakt ma uszkodzony komp z Witechem i chyba się skończy na wizycie w ASO z mojej kieszeni o którą się właśnie proszę.
Mam dość wadliwych części za które świeci się oczami przed klientem (Techno - np przełącznik Race dla Ciebie który nie był własciwie zmontowany - nie kliknięty - dopytywałeś czy na pewno nowy Ci wstawiłem), błędów w ePer - komponenty kupowane po VIN nie są od tej wersji i potem bujam się z reklamacjami/odsyłaniem i proszeniem o korekty/przelewy itp.
Zapas nowych części typu przyciski ACC, czerwone starty, pokrętła Race itp juz praktycznie wyprzedałem do zera przy ostanio robionych autach - domawiam tylko żeby pokończyć/czego mi brakuje na stanie do aut które już mam umówione na przyszły tydzień (koleżance [MENTION=85995]Julka18Q4[/MENTION] jeszcze zgodziłem się ogarnąć auto w tym tygodniu)