Myślisz że "Białystok" to imię? :-)Skąd jesteś ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Myślisz że "Białystok" to imię? :-)Skąd jesteś ?
Myślisz że "Białystok" to imię? :-)
Pytałem tego wcześniej MDW![]()
Ale co radary nie działają, czy błąd zgłasza system? Rozumiem że radary fabrycznie były/są i są podłączone? Mało info dajesz - nie wiemy czy to masz jakieś sprowadzone auto i naprawiasz czy jak.
I tu mnie zastrzeliłeś. Samochód sprowadzony z USA. Przeglądałem poszczególne systemy mesem i nie mogłem podłączyć się do radarów martwego pola. Może być, że nie mam tych radarów . Wyszedłem z założenia, że jak samochód posiadał przedni radar to i tylne też powinny być. Jak sprawdzić czy mój samochód jest wyposażony w tylne radary. A tak przy okazji łącząc się z niektórymi modułami wyskakuje mi błąd niezgodny kod iso. Czym może być to spowodowane?
Niestety nie mam trójkącików.A masz trojkaciki na lusterkach? Jak nie to nie szukaj czujnikow martwego pola bo ich nie masz
Trójkąciki, radary i połączenie między nimi
Lusterka radary wiazki i zapewne pomieszac w proxi.odpusc sobie chyba ze ogarniasz
no właśnie miałem na myśli głównie zabawę w wiązki/montaż/szukanie części jako tylko robotę dla hobbysty który lubi,potrafi,ma gdzie grzebać i ma czas.
Co do dołożenia PDC przód musisz wymienić sterownik PDC na taki tył/przód, w zależności od wersji firmwarów auta (np ABSu lub jeśli polift) z odpowiednią wersją firmwaru bo może się gryźć. Do tego w proxi dłubnąć.
Spryski, też proxi dłubną jeśli wszystko masz (wiązki/przekaźniki itp)
Do stelvio takiego pdc musi byc z wersja nowa firmwaru 5.6, prod od ok polowy 2018r. Daty i firmwary wypisanecsa na naklejce.allegro i szukasz. Jak miales wiazki to i pewmie skrzynka w podszybiu kompletna.Jade ba weekend nie pomoge narazie wiecej, schematy wątpię czy potrzebujeszvale jakby co napisz. I tak musiszcwiedziec co w proxi zmienic-masz jakus soft?