[MENTION=81548]Rysiek114[/MENTION] i [MENTION=2635]mareksz159[/MENTION] dobrze prawią
ja sugeruję tablicę przykleić taśmą 3M do zderzaka, sam mam od 2 lat, jest to gdzieś na forum, może w Nasze Belle?
[MENTION=81548]Rysiek114[/MENTION] i [MENTION=2635]mareksz159[/MENTION] dobrze prawią
ja sugeruję tablicę przykleić taśmą 3M do zderzaka, sam mam od 2 lat, jest to gdzieś na forum, może w Nasze Belle?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Albo skoro ma z USA to nie robić sobie europejskiej krzywdy i wrzucić blachy za przednią szybę![]()
Tablicą się nie przejmujcie, jest w ten sposób przymocowana tymczasowo. Zamówiłem i czekam na ramki klubowe. Powiedzcie coś o tym przewodzie, który chcę dać przez przełącznik.
Ja bym sugerował wybrać miejsce/przewód samodzielnie i się tym w internecie nie chwalić.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Miejsce na ukryty włącznik już mam, tylko nie wiem który przewód bezpiecznie mogę wykorzystać do dodatkowego zabezpieczenia antykradz.
Panowie jak wygłada sytuacja z ocynkiem w alfa romeo giulia oczywiście z USA ?
a jaka jest różnica czy Eu czy USA?
słyszałem ze niby alfy z USA nie mają ocynku. Jest to prawda czy są to bednie ?
Na mój inżynierski nos to bzdury. Obojętnie na jaki rynek auta są przeznaczone i tak produkowane są we Włoszech, różnicowanie procesu produkcyjnego ze względu na rynek jest kosztowne i w tym przypadku raczej ciężko w tą teorię uwierzyć
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka