Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nr. na lampie mówi tylko o przedziale czasowym, w którym ją wyprodukowano. Wszystkie lampy biksenon EU do Stelvio mają żarniki 35W, są skrętne mają silniczki do samo poziomowania i pasują zamiennie niezależnie od nr. na nich.
Nr. na lampie mówi tylko o przedziale czasowym, w którym ją wyprodukowano. Wszystkie lampy biksenon EU do Stelvio mają żarniki 35W, są skrętne mają silniczki do samo poziomowania i pasują zamiennie niezależnie od nr. na nich.
zapomnialem dodać że auto z usa. Każda 35w z usa podejdzie zamiennie?
Daj drogowskaz wodzu bo słabo umiem na razie w alfaholikizawsze namawiam do czytania.
Daj drogowskaz wodzu bo słabo umiem na razie w alfaholiki
Zapomnialem dodać że auto z USA. Każda 35W z USA podejdzie zamiennie?
Jeżeli chodzi o lampy z RHD to może być tak, że wewnątrz jest przesłona, która po przestawieniu jest na LHD czyli kontynent. Kolega tak miał w AR159, ja w Mini.numerów zamiennych lamp na dany rynek jest po ileśtam, więc jest w czym wybierać. trzeba zwrócić uwagę tylko na 2 rzeczy:
1.NIe kupić anglika - o ile wiem (nie mając dostępu do ePera żeby sprawdzić po numerze) to można poznać po strzałkach pod numerem na kolszu oraz na naklejce - u nas strzałki idą w LEWĄ stronę auta
2.Były 2 warianty kolorystyczne lamp, z opcją 5EM więcej czarnego - więc dobierając z innych źródeł pooglądać czy wszystko tak samo.
Nie wiem jak to się ma w Giuli, być może ktoś wie czy w anglikach jest taka przysłona.Czyli kupić byle jakie eu nie angliki i wszystko będzie pasować?