Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

@Rost29 W takiej cenie, to może uda się ją wylicytować. Dodaj do tej ceny jeszcze co najmniej 20k i wtedy jak będzie ma miejscu następne 20 k za części i robotę. Generalnie nie wygląda źle, jak nie ma niespodzianek, to może wyjdzie 80-85 k na gotowo.
w stelvio nie ma różnicy- tyle w temacie- to co widzisz w necie to kwestia zdjęci i padania światła. przez 6 lat mam USA środkowe i i EU zewnętrzne i nadal wyglądają tak samo.
w giulii też przekładałem i naprawdę nie ma co dostawać sraczki bo żeby cokolwiek zauważyć trzeba się przyglądać. EU będzie zawsze lepsze niż przeróbkabo nie ingerujesz w korpus - potem różne rzeczy się dzieją po takich samoróbkach.
Niespodzianki to słowo klucz.
Z prawej strony jest radar - drogi element.
DF
Zrób jak epsonix napisał: wymień obydwie na europę, a usa sprzedasz na allegro - jest na to popyt. Lista numerów lamp europejskich była wielokrotnie na forum m.in. tutaj https://www.forum.alfaholicy.org/showthread.php?t=160235&p=2260216&viewfull=1#post2260216Prawa jest nienaruszona , za to lewej brak. Decyzja zapadła, żeby znaleźć lewą ze stanów.
Na pewno mam 25W, pytanie tylko czy xenon, czy bi-xenon? Jeśli uda mi się znaleźć odpowiednią z USA, to takie zostawię. Jeśli będzie z tym problem, rozważę EU
Tak, doczytałem, że są lampy ciemniejsze (coś mi się wydaje, że mogę takie mieć) Nie mam możliwości na żywo tego porównać z innymi. Czytałem, że mają trzy literowe oznaczenie. Tylko nie bardzo wiem, gdzie tego oznaczenia szukać?
Dziękuję za odpowiedzi. Przyznam, że zasialiście u mnie ziarno wątpliwości, i może jednak skłonię się do tych lamp z EU. Temat do rozważenia.
Mam kolejne pytanie, tym razem odnośnie lamp tylnych i ich przeróbki. Czy w okolicach warszawy, bądź wschodniego Mazowsza jest ktoś do polecenia zajmujący się tym tematem? Parę ogłoszeń widziałem, ale może ktoś, kto już to przerabiał ma kogoś sprawdzonego?