Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moja Giulia przypłynęła wreszcie z USA, więc pora skompletować brakujące elementy. Największy problem mam z lampami. Prawa jest nienaruszona , za to lewej brak. Decyzja zapadła, żeby znaleźć lewą ze stanów. I tu rodzi się pytanie, jakiej szukać? Prawa ( tak którą mam) ma oznaczenie 50557098, doszukałem się informacji, że jest to Bi-xenon 25W (choć na aukcjach widziałem też inny opis, więc jest to do weryfikacji)
Czy byłby w stanie mi ktoś określić jaki numer powinna mieć lewa lampa? Czy szukać konkretnie jednego numeru, czy lampy o innych oznaczeniach też mogę brać pod uwagę?
... a może ktoś podpowie/ma fotki pokazujące różnice?...
Post 824 w tym temacie.
Lewej USA nie szukałem bo mam taką.(post 824) nr 50564110. Mogę kupić do pary prawą lub sprzedać lewą.
Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka
Na terenie Warszawy mogę podjechać z przerobionymi lampami jak będziesz miał gotowe auto i je zakodować.
W temacie lamp przednich. Firma vroomer oferuje przerobke USA->EU za 1000zl/sztuka. zmieniaja wiazke na niesymetryczna. Czy ktos wykonal taka przerobke i to jest ok?
https://sklep.vroomer.pl/product-po...-Romeo-Giulia-przed-liftingiem-2015-2020.html
pozdrawiam
Jakiś miesiąc temu badałem rynek na tego typu przeróbki i na allegro jest gość co dodaje asymetrie za 450 PLN za lampę bez rozklejania, kolejne 2 inne firmy z rozklejaniem i oklejeniem pomaranczowego odbrysu Autogamma i druga firma spod Janek robią za 700-800 za lampę więc ta którą ty wymieniasz chce drogo
Bez rozklejania to jakiś to wynalazek. Soczewkę piłuje wewnątrz.
Piłować soczewkę? To nie cieślarstwo. Przecież odpowiedni kąt padania światła jest realizowany przez przesłonę inna jest EU inna UK a w USA pewnie ich brak.
To zrób to bez wyjęcia soczewki. Wewnątrz nie ma miejsca na eksperymenty. Dlatego trzeba rozkleić lampę.
Jak otwór z tyłu lampy jest wystarczająco duży to można różne rzeczy robić bez rozklejania. Gość twierdzi że konkretnie w lampach 25w to nie problem. Nie chcę tu reklamować tej konkretnej firmy bo kontakt był średnio przyjemny ale jak chcesz to ofertę na allegro i stronę firmy sobie znajdź i popatrz.
To jest mi zbędne taniej i lepiej kupić Europę. Ciekaw jestem jak dostawia tez silniczek regulacji, w USA go nie ma jak ktoś chce poziomowanie dołożyć. To tylko moje głośne myśli.