• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulia] Prośba do właścicieli Veloce lub Giulii z pakietem Sport

Nuakszot

Nowy
Auto
Giulia 2.0 Super / Giulietta QV
Na wiosnę postanowiłem sprezentować swojej "golasce" takie oto nakładki na pedały:
IMG_1152.jpg

Niestety w zestawie nie ma aluminiowej podpórki pod lewą stopę. I tutaj mam prośbę do właścicieli Giulii posiadających oryginalnie zamontowaną aluminiową podpórkę, czy mogliby poświęcić kilka minut na sprawdzenie w Eperze wykorzystując swój VIN, jaki numer ma ta podpórka. Chciałbym ją zamówić, ale sklep niestety nie umie powiedzieć pod którym numerem kryje się czarna a pod którym aluminiowa.

Z góry dziękuję za pomoc!

PS: nie wiem dlaczego, ale zdjęcie obróciło się o 180 stopni po załadowaniu na forum...

Ostatnia edycja:
Szukam szukam i nie mogę znaleźć, w jakiej to może być (pod)kategorii ;) ?

Mi się wydaje ze to nie jest z aluminium tylko z nierdzewki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja muszę przyznać, że zakupiłem aluminiowe nakładki + podnóżek (zestaw) od Chińczyków i wygląda to naprawdę ok :) cena to ok. 1/3 oryginału.

Amortyzatory
Powrót