• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[giulia] siatki przeciwsłoneczne na tylne szyby boczne

W Giuliettcie miałem Sonniboy
bardzo dobra jakość są też do 159 niestety do Giulii nie robią
https://shop.climair.de/sonnenschutz-insektenschutz/ są też dostępne na shop.alfisti.net
Plusem Sonniboy jest też że siatka na tylną szybę jest jednoczęściowa co polepsza widoczność.

Ostatnia edycja:
Widoczność jest gorsza naturalnie ale nie jest tak że nic nie widać.

Wszystko dobrze widać, siatki nie pogarszają bardzo widoczności. Mam takie siatki w bravo, mam wprawdzie ori fiatowskie ale struktura siatki podobna. Polecam to rozwiązanie, wygodne i estetyczne.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Miałem oryginalne siatki boczne i tylną, w Bravo.
Były bardzo dobrej jakości, mocne, nie odkształcające się. Prosto ale trwale mocowane.
Niestety widoczność do tyłu była beznadziejna.
Do Giulii kupiłem z allegro i oddałem, ponieważ były bardzo niskiej jakości. Odkształcały się i mocowanie było byle jakie.

Ostatnia edycja:
Miałem oryginalne siatki boczne i tylną, w Bravo.
Były bardzo dobrej jakości, mocne, nie odkształcające się. Prosto ale trwale mocowane.
Niestety widoczność do tyłu była beznadziejna.
Do Giulii kupiłem z allegro i oddałem, ponieważ były bardzo niskiej jakości. Odkształcały się i mocowanie było byle jakie.

Czy to tej firmy SolarRide odesłałeś?
Na allegro jest jeszcze firma RayStop, ale widzę, że do Gulii jeszcze nie robią.

Ostatnia edycja:
Pytałem w Raystop, rzeczywiście na razie nie mają zdjętych wymiarów do Giulia, trzeba kogoś z nas do nich wysłać ??????

Tak. Wyglądają przyzwoicie ale są niskiej jakości.
Na szczęście zwrot bezproblemowy.

Amortyzatory
Powrót