Zibi33
Nowy
Zibi33
Ja jechałem po kolor Imola wersja Executive ale był gorzej wyposażony niż ten b-tech a były dwa czerwony i niebieski.
Zdecydowałem się na czerwony po czym jak wróciliśmy do salonu okazało się ze sprzedany i został rodzynek niebieski ale nie żałuje na zywo ten kolor jest swietny.
Felgi są rzeczą dyskusyjna ale mnie akurat nie wadza tutaj.
Spalanie średnie 9.8l powrót ekspresówka do 140km/h (ok 200km) i później boczne ok 100 km/h (ok 100km) Spalanie pozytywnie mnie zaskakuje.
Zdecydowanie niebieski, bez dwóch zdań, ja wiem że czerwony to taki topowy kolor AR, ale ten niebieski, to jest, że ach......ja w salonie gdzie testowałem te auta (bo szczerze mówiąc wiedziałem że taka marka istnieje, ale zielonego pojęcia nie mialem co to za samochody są....) było wlasnie takie niebieskie.....ale niestety w wyzszej wersji o jakies 30K PLN wiecej, stad zostalem przy wersji SUPER , w domu szukalem w ramach NocyCudów jeszcze gdzies w Polsce takiego koloru, ale był w wersajch droższych....no cóż...miałem mieć Tiguana bedzie Stelvio
co do felg to jak najbardziej moje subiektywne zdanie, i nie chcialem w zaden spsob ciebie urazic, ja bardziej preferuje klasykę, ale ten kolot niebieski....to ci zazdroszcze, bardzo.....