[Giulia] Giulia z USA

_rob_ert_

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta QV
Witam wszystkich,

czy przerabiał już ktoś, bądź wie jak przekodować ustawienia z USA na Europę: radio, nawigacja, światła, etc. (auto już jest w Polsce)? Wszystkie wskazówki mile widziane :)

podpiąłem się pod temat żeby nie zaczynać nowego wątku ale mam inny problem czy może ktoś wie od czego mogą być kable wychodzące z wiązki przedstawionej na zdjęciach ,myślałem że może radar ale porównałem kolory kabli i chyba to nie to. Giulia 2,0 Q4IMG_20190302_104043.jpgIMG_20190303_120100.jpg

nie mam PDC z przodu ,ale może wiązka była wyprowadzona

podpiąłem się pod temat żeby nie zaczynać nowego wątku ale mam inny problem czy może ktoś wie od czego mogą być kable wychodzące z wiązki przedstawionej na zdjęciach ,myślałem że może radar ale porównałem kolory kabli i chyba to nie to. Giulia 2,0 Q4Pokaż załącznik 255459Pokaż załącznik 255460
Ale że co? Że w fabryce zostawili takie poszarpane kable z wiązki, niczym nie zabezpieczone? Wygląda to jakby ktoś poucinal to co mu nie pasowalo?

Czy jest ktoś z Warszawy, kto może przekodować ustawienia z USA na Europę: radio, nawigacja, światła, wykasowanie błędów etc. ?

Czy jest ktoś z Warszawy, kto może przekodować ustawienia z USA na Europę: radio, nawigacja, światła, wykasowanie błędów etc. ?

Podpinam się.
Potrzebuje kogoś z Warszawy kto pokasuje mi błędy i w komputerze zmieni ustawienia lamp tylnych (fizycznie są już przerobione) + fale radiowe

Dołączę się do tematu gdzie mogę znaleźć wiązki od czujnika poziomowania świateł?

Masz czujniki ? Wtyczki wiązki czujnika muszą być lewy przód i prawy tył .

Poziomowanie da się zrobić jeżeli kupiłeś lampy dostosowane.
Trzeba pociągnąć wiązki założyć czujniki i uruchomić programowo,ogarnąłem temat mechaniczne, elektronicznie zrobił epsonix. Działa

Poziomowanie da się zrobić jeżeli kupiłeś lampy dostosowane.
Trzeba pociągnąć wiązki założyć czujniki i uruchomić programowo,ogarnąłem temat mechaniczne, elektronicznie zrobił epsonix. Działa
Jak mam to sprawdzić czy są to lampy dostosowane? Coś możesz napisać o kosztach?

Lampy dostosowane to takie które maja opcje poziomowania musza miec oba te kwadratowe moduły. Co do kosztów pytaj epsonixa, u mnie było tak dużo problemow i roboty że nawet nie wiem ile kosztowało samo zrobienie poziomowania :0
Lampa-PRAWA-ALFA-ROMEO-STELVIO-50552984-CALA-Typ-samochodu-Samochody-osobowe.jpg

Ostatnia edycja:
Wszystkie europejskie sa dostosowane i musza miec poziomowanie powyzej 35wat. czujniki kupisz na aledrogo plus afls zreszta bylo to juz nascie razy poczytaj.

Amortyzatory
Powrót