Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale że co? Że w fabryce zostawili takie poszarpane kable z wiązki, niczym nie zabezpieczone? Wygląda to jakby ktoś poucinal to co mu nie pasowalo?podpiąłem się pod temat żeby nie zaczynać nowego wątku ale mam inny problem czy może ktoś wie od czego mogą być kable wychodzące z wiązki przedstawionej na zdjęciach ,myślałem że może radar ale porównałem kolory kabli i chyba to nie to. Giulia 2,0 Q4Pokaż załącznik 255459Pokaż załącznik 255460
Czy jest ktoś z Warszawy, kto może przekodować ustawienia z USA na Europę: radio, nawigacja, światła, wykasowanie błędów etc. ?
jak masz/miałeś lampy 25 w to nie ma wiązki do czujników
Jak mam to sprawdzić czy są to lampy dostosowane? Coś możesz napisać o kosztach?Poziomowanie da się zrobić jeżeli kupiłeś lampy dostosowane.
Trzeba pociągnąć wiązki założyć czujniki i uruchomić programowo,ogarnąłem temat mechaniczne, elektronicznie zrobił epsonix. Działa
Uważaj tylko abyś kupił kompletne, przód inny tył inny. Tzn czujnik ten sam ale osprzęt inny.czujniki kupisz na aledrogo