Ok. Bo już łeb 3x bym rozwalił o nią [emoji16]
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
Ok. Bo już łeb 3x bym rozwalił o nią [emoji16]
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
Masz jakieś nowe info na ten temat? Bo mi w Zasadzie dziś powiedzieli, że TESEO twierdzi że TTTM i nic z tym nie będą robić.
nie mam nic. jutro zadzwonie i zapytam, dzis juz nie ma szefa serwisu
To ja też czekam na rozwój sytuacji bo parkuję na podjeździe i zawsze walczę z klapą bagażnika która nie chce się do końca "rozłożyć", a w końcu Giulia to kobieta - if you know what I mean![]()
rozmawiałem krótko z szefem serwisu w BB dzisiaj. powiedział że sprawdzi później jaki jest status, ale wydaje mu się że przyszły sprężyny, ale nie wie czy inne elementy doszły. powiedział jeszcze że rozwiązanie dostał z TESEO, ale że nie ma na to żadnego TSB/kampani. jak zakończą temat u mnie w aucie i będzie to działać, to spróbuję wyciągnąć od nich informację jakie dokładnie numery części trzeba wymienić i/lub spróbować wyciągnąć numer ticketa TESEO, to może inni dealerzy będą mogi Wam też problem rozwiązać w oparciu o te dane.
w weekend byłem na biegówkach, zaparkowałem pod górkę - nart nie mogłem wyciągnąć/włożyć wygodnie - klapę podpierałem na barku w dziwnej pozycji...
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
dowiedziałem się że dodatkowe elementy poza sprężynami są ciągle niedostępne - tzn że są na magazynie ale nie przyślą nowego numeru bo jest jeszcze na stanie stary i najpierw on musi zejść ze stocku... świetnie, rozwiązanie dane przez TESEO jakieś 2-3 m-ce temu nie może być wdrożone.
zdecydowałem się że na razie wymienimy tylko sprężyny i zobaczymy czy to coś pomoże - wizyta umówiona na środę. spróbuję się dowiedzieć jaki numer mają te sprężyny i zdam relację czy pomogło.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
jestem po wizycie w ASO. wymienili mi na takie sprężyny klapy bagażnika:
działają teraz jak diabli, aż się zastanawiam czy nie ciut za mocne. moze dali mi te sprężyny co idą do zestawów przy dokładaniu spoilera? jeśli tak to dobrze, bo kto wie, może kiedyś dołożę jakiegoś sprawdzonego chińczyka
tu filmik - klapa idzie do końca i oporuje całkiem solidnie przy próbie jej ruszenia:
https://photos.app.goo.gl/1RsDTJNuZc933HFHA
Witam, tez zgłosiłem problem w aso BB -sprężyny wymienione plus dołożone jakieś plastiki
Klapa nie opada ale sprężyny według mnie za mocne bo teraz na końcu dobija
Jakiś dramat- pan powiedział ze narazie mam tak zostawić sprężyny się rozciągną i będzie dobrze heheh
Musze tez to sprawdzić jak jest u mnie, bo ogólnie klapa mnie trochę wkur, szczególnie zamykanie trzeba porządnie złapać I machnąć w dół za uchwyt, nie wiem czy to lżej nie powinno się zamykać, ktoś też miał taki "problem" może tak ma działać nie wiem..