Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To ciekawe, że przy Giuliach zawsze jest jakieś tłumaczenie, że zły mikrofon, że nie oddaje jak na żywo, że jak się więcej gazu doda to jest lepiej itp
Możesz testować, czemu ty nie przetestujesz tylko czekasz na kogoś?No i właśnie. jest "rattle" a nie baswe buczenie, jak zakneblowany. Ale fakt, że chyba jednak kotś się postarał z tym nagraniem.
Wydaje mi się że z internetowych odsłuchów to supersprint ma wydech który idzie w tą stronę. Mam nadzieję że się doczekam aż ktoś u nas to przetestuje.
Ja z Veloce nie będę nic robił bo widzę, że nie warto. Prędzej kipię Q z drugiej ręki![]()
A ja widze, ze warto. Kto co chce. Nigdy bym nie wrocil do stockowego wydechu. To co mam teraz to jak porownanie czarnego z bialym. Calkiem inne doswiadczenie.
Spoko spoko, jak gwarancja minie to zacznę modzić. Dyfuziorki, jakąś mapkę i wydech. Mam nadzieję że do tego czasu uda mi się na żywo coś usłyszeć.Możesz testować, czemu ty nie przetestujesz tylko czekasz na kogoś?
Chciałbym ale się boję...
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
Dla mnie jest ok(chociaż zastanawiam się nad pełnym przelotem) . Wolę to niż ryk jak w hondach 1.6 [emoji6]
Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka
Podpisuję się pod powyższym![]()