Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ok. We wtorek odbieram swoje auto (mam nadzieję). Jak mam nagrać, żeby cos wynikało? Pytam poważnie, jakieś podpowiedzi? Gdzie jak? Wystarczy tel, czy coś więcej? Powiedzcie, jak chcecie to tak nagram i będziemy mogli ocenić. Ok?
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Po przejściu ze 159 TBi ze stockowym wydechem, ten w Giulii Veloce brzmi dla mnie całkiem dobrze. A i system podbicia dźwięku który od niedawna montują w Giulii (przynajmniej zamontowali w mojej Veloce) też mi nie przeszkadza (choć on tylko działa w D, a w nim jeżdżę może 10% jazd).Wiecie co? Po 10tys km fabryczny nie jest taki zły![]()
Po przejściu ze 159 TBi ze stockowym wydechem, ten w Giulii Veloce brzmi dla mnie całkiem dobrze. A i system podbicia dźwięku który od niedawna montują w Giulii (przynajmniej zamontowali w mojej Veloce) też mi nie przeszkadza (choć on tylko działa w D, a w nim jeżdżę może 10% jazd).
dodam 3 słowa od siebie: wydech nie może być głośny jeśli jest z homologacją, nie będzie więc mega różnicy.
Srsly? A fabrycznego Abartha słyszałeś? 500 lub spidera? Chyba oba mają homologacjęW głośności i brzmieniu rozkładają Veloce że o Super nie wspomnę
Oba mają zaledwie 1.4 pod maską tylko nad wydechem ktoś popracował.
A kiedy Abarth 500 czy 4c dostały homologację, a kiedy homologację dostała Giulia? Normy hałasu zmieniają się, tak samo jak normy emisji zanieczyszczeń czy CO2.
Jedyne co sensownego mogli zrobić to system z klapkami jak w Q, ale pewnie nie mieli na to czasu, zważywszy jak bardzo przyspieszony był cały rozwój Giulii (wraz z całą nową platformą, nie zapominajmy o tym).
Fiat 124 Abarth Spider był prawdopodobnie homologowany dokładnie w tym samym czasie co Giulia. Z tego co wiem nie ma klapek.
Jak brzmi 1.4?
https://youtu.be/AwuePAFQCTo?t=81
Sory ale nie da się obronić Giulii w kwestii dźwięku Nawet jakimiś hardkorowymi modyfikacjami.
btw w 2:40 widzicie tę piękną kontrolkę na górze? Da się?![]()