Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
No jasne, wersje Executive, fotele sportowe. Produkcja listopad 17.
Może to jest proste, ale przyznaje się, że instrukcji za bardzo nie czytałem, bo wcześniej jeździłem dużo Giulią. Także w weekend nadrobię zaległości, ale pozwoliłem sobie napisać bo rzucił mi się temat w oczy.
Ustawienia > Asystent kierowcy > Ułatwione wejście
Szkoda, ja pytałem w serwisie w Dlugolece l, próbowali to jakos wyłączyć ale sie nie udało..wiem, i to też była jedna z rzeczy na które liczyłem po updacie/wymianie radia. spodziewałem się też jednak że może to nie zagadać - ktoś na którymś forum (nie pamietam którym) w zeszłym roku, miał wymieniane radio na takie z firmwarem 072.xxx.xxx i ustawienie w menu mu sie nie pojawiło. albo jest gdzieś zaszyte w ustawieniach kompów i ASO by musiało to zmienić (na MES jeszcze nie liczę, ciągle jest bardzo skromnie jeśli chodzi o wsparcie Giulii/Stelvio), albo któryś inny moduł musi być np w nowszej wersji (jakieś różnice hardware/firmware). może póki co sobie zrobię jakiś wyłącznik zasilania na silniki fotela, w sumie to autem jeżdżę sam więc nie korzystam z elektryki a jak będzie potrzeba przestawić to klik wyłącznikiem i będzie znów działać? pomyślę nad tym może kiedyś (na wiosnę jak będę mógł wyjąć fotel z auta na spokojnie na zewnątrz a nie cisnąć się w garażu). inna opcja (już raczej po gwarancji, jak ominę już SGW) to np podmiana modułu sterowania siedzeniami na taki z nowszego auta. na pewno jakoś da się to zrobić, jak to się okaże prędzej czy później.
a co mnie to obchodzi tak naprawdę, skoro działa rewelacyjnie? teraz jeszcze sobie bez obaw mogę spoiler dołożyć, z resztą na pewno to zrobię prędzej czy później.Ze sprężynami to nie do końca rozwiązanie, dali mocniejsze od wersji ze spojlerem. Założone do wersji bez spojlera wyrywają do góry pokonując nie istniejący ciężar spojlera.
..i mały update. FOTEL JUŻ NIE ODJEŻDŻA!!!