W tej skrzynce mniej więcej tak ma wyglądać, jak swoją Giulię uruchamiałem, też miałem podobne wątpliwości co do ilości bezp. gdzieś mam zdjęcie tej skrzynki, jak znajdę to wstawię.
W tej skrzynce mniej więcej tak ma wyglądać, jak swoją Giulię uruchamiałem, też miałem podobne wątpliwości co do ilości bezp. gdzieś mam zdjęcie tej skrzynki, jak znajdę to wstawię.
Prosisz - masz.
Dziękuję koledzy za pomocdokładnie mam wersję bez spryskiwaczy i z napędem z na 4 więc też mam dodatkowy bezpiecznik od tego.
Panowie,
przestało mi dzialać swiatło stop i pozycja w klapie bagaznika (prawa lampa), pomyslalem ze uszkodziła się sama lampa skoro działa swiatło wsteczne i przecimgielne. Kupilem nowa lampe i jest dokładnie to samo.
Czy od swiatła pozycyjnego i stopu jest oddzielny bezpiecznik? Nie widze go w rozpisce. Dodatkowo nie działa oświetlenie bagażnika.
Giulia 2016
https://autobezpieczniki.pl/alfa-rom...bezpiecznikow/
Ostatnio edytowane przez dk08012 ; 22-02-2023 o 20:24
AR Giulia 2.2 2016 ZF8
Panowie, czy nikt na grupie nie jest w stanie wskazac informacji o bezpiecznikach?
Bardzo proszę o pomoc w namierzeniu.
AR Giulia 2.2 2016 ZF8
Dziękuję za odpowiedź, BCM w nogach pasażera sprawdzali, sucho dociskałem wszystkie bezpieczniki i kable wydają się ok. Kabel na zawiasie klapy też sprawdzałem, jest cały. Dziwne ze przestało działać od razu postojowe i stopu, a przecież tam idą 2 oddzielne przewody ;/
Masz może jeszcze jakieś sugestie?
Dodam tylko ze w tym samym momencie co prawe światło w klapie, przestał działać mi radar.
Komputer wyrzuca błąd:
B100D-92
P1DB3
Ostatnio edytowane przez dk08012 ; 25-02-2023 o 14:41
AR Giulia 2.2 2016 ZF8
Przewody w klapie bagażnika idą dwutorowo po lewej jak i po prawej stronie. U mnie przetarty (przerwany) kabel masowy po lewej stronie powodował migotanie świateł tablicy rejestracyjnej. Kable były mocno naciągnięte.