Marek156/159sw
Aktywny
- Auto
- Alfy Romeo MiTo; Alfa Romeo 159sw; Alfa Romeo Gulia Super
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Oprócz tej skrzynki są jeszcze bezpieczniki i przekaźniki w okolicach przedniej belki - dostęp przez nadkole prawe.
Mam pytanie, ponieważ sciągnłałem z USA giulię 2.0 i mechanik twierdzi że brakuje kilku bezpieczników i przekaźników pod maską. Spojrzałem sam i rzeczywiście skrzynka bezpieczenikowa wygląda dość biednie. Dodatkowo ktoś ukradł pokrywkę od tej skrzynki beziecznikowej więc jest podejrzenie że ktoś tam rzeczywiście grzebał. Porównałem to ze schematem zamieszczonym w tym temacie i rzeczywiście brakuje kilku bezpieczników, lecz nie wiem czy są one wymagane w mojej wersji( bo jak mniemam oznazcenia 2.9 2.2JTD mnie nie obuwiazuja, a fizycznie mam bezpiecznik tam gdzie wg schematu nie powinno być np bezpiecznik f23). Stąd mam prośbę czy ktoś z forumowiczów mógłby zrobić zdjęcie swojej skrzynki bezpieczników pod maską w wersji 2.0 benzyna? Dla porównania zamieszczam zdjęcie swojej skrzynki bezpieczników.
Pokaż załącznik 274924
Panowie, czy nikt na grupie nie jest w stanie wskazac informacji o bezpiecznikach?
Bardzo proszę o pomoc w namierzeniu.
...Dodam tylko ze w tym samym momencie co prawe światło w klapie, przestał działać mi radar.