Nie, poprosiłem o oferte na rok / dwa i zaproponowali coś takiego. Co ciekawe leaseplan nie może ponownie wyleasingowac auta, jedynie sprzedać lub przedłużyć wynajem.
Mi się kończy w październiku i żal oddawać, bo mam nastukane dopiero 16tys km przez covid a i kilka tys zł zainwestowałem w dodatki na etapie zamówienia... Ktoś się orientuje czy w AR jest możliwość przedłużenia gwarancji albo wykupienia pakietu serwisowego. Chętnie bym ją przygarnął na kolejne 2 lata... Chyba, że będzie oferta w podobnych pieniądzach na Giulie z 5 letnią gwarancją to bym się pokusił na nową na 4 lata, ale to chyba mało realne....
Dawajcie znać jak Wasze propozycje z LP, jestem bardzo ciekawy w którą stronę to zmierza.
Ubezpieczenie OC/AC w cenie? Serwis? Czy to goły "wynajem" czyt. leasing operacyjny?
Bo ja za moją Giulię za ok 200k na fakturze za pełen pakiet (serwis, opony, ubezp) płaciłem nie 2000 tylko 2900 netto, co prawda to inny operator i inne czasy, ale nadal różnica ogromna. No chyba, że masz "nie full", to wtedy większy sens by te kwoty dla mnie miały.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Mam pakiet ac/oc i serwis ale pakiet economy tzn.
- sam płace np za klocki hamulcowe czy wycieraczki (tylko przeglądy i serwis olejowy w cenie)
- nie mam auta zastępczego na czas awarii
- udział własny w szkodzie 1000 zł
Poza tym Ok
Tez uważam ze cena była ultra dobra i jest nadal. Brałem auto w 2019 na 2 lata wtedy mieli zabójczo dobre ceny
Jest opcja przedłużenia gwarancji i pakietu serwisowego też. Przedłużenie gwarancji wychodzi bardzo drogi, pakiet chyba już bardziej przystępny cenowo. Zależy zdaje się od roku produkcji i silnika.
Ja wykupuje stelvio, wycenili mi na 107k netto. Przedłużenie na 3 lata wedlug mnie sie nie opłaca bo praktycznie spłacamy wartosc samochodu.
Jeżeli chodzi o aktualna wycene wynajmu to z tego co sprawdzalem najlepiej wychodzi w arvalu. Ale to i tak duzo drozej niz 2 lata temu w leaseplanie! 2250zł Stelvio Veloce 20tys, przebiegu, AC/OC, opony
a co z limitami przebiegu? są ?
Są zawsze.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Jak ktoś już dostał ofertę na Q z LP to proszę się podzielić![]()