Za 2 k masz bmw 5 w przyzwoitym pakiecie. Wiec szału nie ma. Ale wiadomo alfie nie zalezy na dość dużym zainteresowaniu. Dziwie się....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Za 2 k masz bmw 5 w przyzwoitym pakiecie. Wiec szału nie ma. Ale wiadomo alfie nie zalezy na dość dużym zainteresowaniu. Dziwie się....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[MENTION=84966]Teddy Bear[/MENTION] dobrze to podsumował
Też rozkminiałem na początku opcję wynajmu, ale kilka kwestii mnie zblokowało, 10 tys. km przebiegu(tego nie dało się zmienić), nie do końca jasne warunki co w przypadku szkody, auto musiało być oddane w idealnym stanie bo pewnie później jakiś rzeczoznawca mógłby się łatwo do czegoś doczepić, brak możliwości wykupu na końcu leasingu no i pewnie nie można robić cesji jak w przypadku leasingu operacyjnego. Poszedłem więc w leasing i nie żałuję. Rata 2.5k brutto za dobrze wyposażone Veloce, no i załapałem się na obniżkę stop procentowych więc ostatnia ratę miałem jakieś 60pln mniejszą![]()
Więc wysłałem maila przez formularz na stronie. Odzywają się do mnie i pytają się czego ja właściwie potrzebuje i jaki model w jakiej konfiguracji gdzie nawet w automatycznym mailu jest informacja, że interesuje mnie Giulia. Wielka szkoda, że tak świetna marka z tak pięknymi samochodami ma obsługę na tym poziomie. Ehhh
Tutaj mowa o leasingu z wysokim wykupem czy była wysoka wpłata początkowa? Rata wydaje się niska i to jeszcze brutto.
Ostatnio edytowane przez maxspeed198 ; 12-05-2020 o 13:04
Szkoda ze ludzie bez firmy sa traktowani gorzej, bo nie maja opcji wynajmu badz leasingu.
Racja, duża wpłata własna bo 45%, raty na 2 lata,no i nie brałem MY20, tylko demo MY18 z 40% upustem więc przy takich warunkach da się zrobić oczywiście 2.5k brutto
- - - Updated - - -
Tobie ktoś przynajmniej odpisałja pisałem przez formularz I też drugi mail bezpośrednio na adres mailowy- zero odp....
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mam do oddania leasing na Veloce TI '19 zorientowany na możliwie niską ratę - 2670zł Netto, ale po obniżce stóp procentowych spadła do 2520zł. Wysoki wykup.
Cześć,
może jest ktoś zainteresowany przejęciem najmu w Lease Plan na Alfa Romeo Veloce 2019 rok w kolorze Lipari Grey (kolor moim zdaniem rewelacja)
2230 brutto miesięcznie, umowa na 24 miesiące z łącznym limitem kilometrów 40 000. W cenie OC, AC i przeglądy w pakiecie economy.
Najem podpisany w październiku 2019. Aktualny przebieg niecałe 9 000 km
Pozdrawiam,
Adrian
Ostatnio edytowane przez Adrian Veloce ; 30-05-2020 o 06:02