Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawe czy LeasePlan albo ASO może się mocno burzyć o zmianę sprężyn i na co poleci gwarancja - bo znając fantazję korpo, to pod niższe sprężyny podciągną wszystko łącznie z niedziałającą tylną wycieraczką.
Nie tak samo. Dość regularnie jeżdżę w góry. Chodziło mi o trakcję. RWD bym nie kupił. Protezę AWD w postaci Q4 owszem.Tak samo jak kupujecie veloce 4x4 mimo ze przy rwd jest większa frajda ale jak chcecie mieć 280km to nie macie wyboru.
W Giulii z tyłu to tylko Jaś Mela ma miejsce na nogiCzasami ludzie muszę gdzieś pojechać z dorosłym (czytaj: dużymi) dziećmi, a Giulia to nierealne?
To jest najlepsze właśnie , uwielbiam to, "po co" [emoji16][emoji16] PO CO ktoś wypowiada się w dziale tuning skoro nic nie chce robić... Tuning to choroba i tyle [emoji16]A mnie się zwyczajnie stelvio podoba a poza tym lubię dłubać przy furach. Dziwię się że ktoś zadaje pytania typu "po co" ale nie będę wsadzał kija w mrowiskou mnie jeszcze sporo się zmieni
![]()
W Giulii z tyłu to tylko Jaś Mela ma miejsce na nogi