Krzysztof
Nowy
Ty tak na poważnie, czy jaja sobie robisz na Prima Aprilis? Połowa kolegów czytających ten temat powinna sobie strzelić w łebstelvio na ori sprężynach to masakra wygląd, koniecznie trzeba obniżyć.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ty tak na poważnie, czy jaja sobie robisz na Prima Aprilis? Połowa kolegów czytających ten temat powinna sobie strzelić w łebstelvio na ori sprężynach to masakra wygląd, koniecznie trzeba obniżyć.
stelvio na ori sprężynach to masakra wygląd
napisałem swoje zdanie, nie musisz się zgadzać, był to tylko poboczny komentarz.Ty tak na poważnie, czy jaja sobie robisz na Prima Aprilis? Połowa kolegów czytających ten temat powinna sobie strzelić w łeb
jeśli tak uważasz to obniż, jeśli nie to puść mimo uszu moją opinie - to tylko kwestia indywidualna. moja Giulia Veloce też wyglądała nieodpowiednio z ori zawieszeniem (Giulie Q4 są podniesione względem wersji RWD o 20mm przód i 8mm tył), stąd swoją obniżyłem, teraz wygląda dobrze.cholera mam szpetne auto. Jak tu żyć???
Ty tak na poważnie, czy jaja sobie robisz na Prima Aprilis? Połowa kolegów czytających ten temat powinna sobie strzelić w łeb![]()
dla mnie obniżanie auta typu SUV to jak kupienie kabrioletu i nie otwieranie dachu